Hammashoitolasta kauniaislaiset saavat ehkäisevän ja perustason hammashoidon palveluita. Erikoishammashoito järjestetään pääkaupunkiseudun Suu- ja hammaskeskuksessa osoitteessa Haartmaninkatu 1.

Ota yhteyttä

Hammashoitola

Asematie 19, 02700 Kauniainen,
Ma–pe klo 8.00–15.00 (ajanvaraus ja ajan peruminen)

Hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arvioi suun terveydenhuollon ammattihenkilö puhelimessa. Kiireelliset päivystystapaukset hoidetaan 1-3 päivän sisällä ja puolikiireelliset kolmen viikon sisällä. Puheluihin vastataan tai soitetaan takaisin saman päivän aikana. Särkypotilaita pyydetään soittamaan ensisijaisesti klo 8.00-11.00 välillä.

Tekstiviestimuistutus ajanvarauksesta Saat terveysaseman ja hammashoitolan vastaanottokäynnin ajanvarauksesta tekstiviestimuistutuksen, kun annat tähän suostumuksen ja tallennamme sen Apotti-järjestelmään. Voit antaa suostumuksen, kun olet seuraavan kerran yhteydessä terveysasemaan tai hammashoitolaan. Huomaa, että ilman suostumuksen antamista et saa muistutuksia tekstiviestinä ja että puuttuva muistutus ei ole syy perumattomaan käyntiin.

Perumatta jätetystä hoitoajasta peritään 50,80 e 15 vuotta täyttäneiltä (2021).

Palvelut

  • Odottavien äitien on mahdollista tilata aika suuhygienistille, joka ohjaa tarvittaessa hammaslääkärille.
  • Alle kouluikäiset lapset kutsutaan ensimmäisen kerran 1-vuotiaana suuhygienistin vastaanotolle, Seuraavat käynnit määräytyvät yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan.
  • Kouluikäiset: Kaikki 7-vuotiaat lapset kutsutaan hammaslääkärin vastaanotolle. Seuraavat käynnit määräytyvät yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan. Tarkastusväli arvioidaan suun ja hampaiden terveydentilan perusteella ja siksi kaikki lapset eivät käy joka vuosi hammashoidossa ja osa käynneistä voi olla suuhygienistille.
  • Opiskelijat: Kauniaisten opiskeluterveydenhuollon palveluiden piiriin kuuluvat opiskelijat voivat kotikunnastaan riippumatta varata ajan tarkastukseen yhden kerran opintojensa aikana. Käynnillä tulee pyydettäessä esittää opiskelutodistus. Terveyskeskuksessa annettu hammashoito on maksutonta alle 18-vuotiaille.
  • Aikuiset varaavat ajan itse hammashoitolan ajanvarauksesta. Tarkastuskäynnillä määritellään yksilöllinen tarkastus- ja hoitoväli.

Kuvantaminen

Hampaiston ja leukojen röntgentutkimukset tehdään Hammas Mehiläinen Forumissa ajanvarauksella. Voit varata ajan www.pantomo.fi tai puhelimitse Mehiläisen asiakaspalvelusta, puh. 010 273 8000, Hammas Mehiläinen Forum, Mannerheimintie 20 B, 4.krs., 00100 Helsinki.

Tyytyväisyys suun terveydenhuollon palveluihin 1.-31.10.2021.

Ota yhteyttä

Juha Rintanen

Vastaava hammaslääkäri
Organisaatio
Sosiaali- ja terveystoimi Suun terveydenhuolto

Päivi Laakso

Osastonhoitaja
Organisaatio
Sosiaali- ja terveystoimi Suun terveydenhuolto
Hammaslääkäri tutkii potilaan hampaita