Matkakortit – Kauniainen

Kauniainen kuuluu Helsingin seudun liikenteen (HSL) joukkoliikennealueeseen ja kuuluu B-vyöhykkeeseen. Kauniaisten joukkoliikenteen palvelutaso on hyvä: arkisin ruuhka-aikoina noin vartin välein pääsee Helsinkiin tai metron varteen.

Junalla pääsee Helsinkiin ruuhka-aikoina vartin välein ja yhteydet asemalle ovat hyvät. Junat U ja E kulkevat arkena aamu 04:sta yö 01:een.

Arkisin usealla bussilla pääsee metron varteen vartin välein (Matinkylä ja Tapiola) ja viikonloppuna puolen tunnin välein.

Kauniaisten sisällä kulkee linja 212 noin puolen tunnin välein ja lähibussi 232 aamupäivisin.

Tarkemmat tiedot reiteistä ja aikatauluista: www.reittiopas.fi. Bussien ja junien kulkua voit myös seurata reaaliaikaisesti HSL sovelluksesta ja Liikenne Live- sivustolla liikenne.live

Voit antaa palautetta joukkoliikenteeseen liittyen joko suoraan HSL:lle www.hsl.fi/palaute tai kaupungille kirjaamo@kauniainen.fi kautta. Kirjaamo kirjaa antamasi palautteen ja lähettää sen oikealle taholle valmisteltavaksi.

Kauniaisten joukkoliikenne

Lähibussilinja

Lähibussilinja (entiset palvelulinja) on erityisesti ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille suunniteltua liikennettä. Lähibussi kuljettaa lähiympäristön palveluihin, kuten keskustaan, kirjastoon, Villa Bredaan ja uimahalliin. Lähibussia voivat käyttää kaikki matkustajat. Autoina käytetään matalalattiaisia pikkubusseja.

Kauniaisten lähibussin linjatunnus on 232. HSL:n liput käyvät busseissa.
Lähibussin aikataulu:

Kaupungintalon HSL-matkakorttipiste (aukioloajat ja palvelut)

Kaupungintalon infosta saat kaikki matkakorttiisi liittyvät palvelut. Täältä voit myös hankkia henkilökohtaisen matkakorttisi:
Matkakortit – Kauniainen