Valikko
DSC 0007

Granin klubi

Aukioloajat:
ma-to klo 14.00 - 20.00
pe klo 14.00 -Klubi on paikka sinulle granilainen, joka olet kouluiässä. Täällä voit tavata vanhoja ja uusia tuttuja, kuunnella musiikkia, katsoa TV:tä tai vaikka vain istua ja jutella.

Mitä Klubilla tehdään?

Klubilla käytössäsi on monenlaisia pelejä. Voit valita haluatko pelata biljardia, snookeria, erilaisia konsolipelejä tai lautapelejä. Isossa salissa voit pelata myös pöytätennistä, sählyä.
Läksyjenlukua vartenkin löytyy aina joku oma rauhallinen huone. Jos tarvitset apua esim. jossakin tietyssä aineessa, Klubin henkilökunta auttaa sinua mielellään.
Läksyjenlukutauolla voit avata tietokoneen ja surffata netissä tai lukea sähköpostejasi.

Chillihuone on tarkoitettu kaikille. Siellä voit hengailla ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä.

Bändihuoneessa on kaikille tuleville pop-starseille hienot soittotilat. Täällä voit harjoitella ja tehdä itsellesi demon omista hiteistäsi.

Tarvitset vain klubi ja bändikortin.
Bändikortin hinta on 4€.(Klubikortti on ilmainen)KLUBIKORTTIHAKEMUS (docx) (16.2 KB)

Kaikki kauniaislaiset nuoret ovat tervetulleita Klubille. Jos haluat käydä useammin, jota tietysti toivomme tai esim. käyttää konsolipelejämme, sinun kannattaa hankkia klubikortti.
Tällöin sinulla on oikeus käyttää kaikkea mitä Klubi tarjoaa.
Saat kortilla alennusta diskoista, leireistä ja muista tapahtumista.
Klubikortti takaa myös sen, että olet vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta sekä Klubilla että kaikissa tapahtumissa, joita nuorisotalo järjestää tai on mukana järjestämässä.

Klubin henkilökunta

Klubin henkilökunta on täällä juuri sinua varten. Jos joku asia suututtaa, saa hyvälle mielelle tai muuten vain askarruttaa sinua, ota yhteyttä meihin. Voit nykäistä hihasta, soittaa tai lähettää sähköpostia.