Takaisin tapahtumiin

GraniAid

24.8.2023 klo 17.00 22.00

Tervetuloa koko perheen hyväntekeväisyysfestivaaliin Granin torille 24.8! GraniAID on koko perheen hyväntekeväisyysfestivaali joka kerää varoja avun tarpeessa oleville granilaisille nuorille ja Graniin muuttaneille ukrainalaisille pakolaisille. Tule kanssamme kuuntelemaan musiikkia ja luentoja, juhlimaan Ukrainan kansallispäivää ja nauttimaan tunnelmasta!

GraniAID tapahtuman keräyskohteet?

Tapahtuman avulla kerätyt varat kanavoidaan kauniaislaisen hyväntekeväisyysjärjestön, Granin Lähiavun kautta kohteisiinsa.
Granin Lähiapy ry rahankeräyslupa RA/2021/577

Paikalliset nuoret

Lahjoitusrahoilla osallistutaan tänä vuonna mm. nuorisotalon viereen tulevan monitoimikentän rakentamiseen. – Idea kenttään tuli, kun pohdittiin monitoimikentälle sopivaa paikkaa. Tuntui luonnolliselta sijoittaa se paikkaan, jossa nuoret jo valmiiksi viettävät aikaa ja näin päädyttiin tähän paikkaan. Kenttä ja sen ympäristö toteutetaan yhteistyössä sivistys- ja yhdyskuntatoimen kanssa.

Ukrainalaiset pakolaiset

Tunnistamme Ukrainan kriisin aiheuttamat suuret haasteet ja olemme sitoutuneet auttamaan pakolaisia. Keräyksemme tukee pakolaisia tarjoamalla heille perustarpeet ja tukemalla heidän sopeutumistaan uuteen elämään.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut