Tillbaka till evenemang

GraniAid

24.8.2023 kl. 17.00 22.00

Välkommen på en välgörenhetsfestival för hela familjen på torget i Grani! GraniAID samlar in pengar till Grani ungdomar och Ukrainska flyktingarna i Grani. Kom och lyssna på musik och föreläsningar, fira Ukrainas nationaldag och njut av stämningen!

Insamlingsplatser för GraniAID-evenemanget?

De medel som samlas in genom evenemanget kommer att kanaliseras genom välgörenhetsorganisationen Grani lähiapu. Granin Lähiapu r.f:s tillstånd för insamlingen RA/2021/577

Lokala ungdomar

I år kommer donationerna att användas för att bygga ett multifunktionellt fält bredvid ungdomsgården. – Idén till fältet kom när man funderade på en lämplig plats för ett multifunktionellt fält. Det kändes naturligt att placera den på en plats där ungdomar redan vistas, och så blev det. Planen och dess omgivningar kommer att byggas i samarbete med bildningstjänster och de lokala myndigheterna.

Ukrainska flyktingar

Vi är medvetna om de stora utmaningar som krisen i Ukraina innebär och är fast beslutna att hjälpa flyktingar. Vår insamling stöder flyktingar genom att förse dem med grundläggande behov och hjälpa dem att anpassa sig till sitt nya liv.

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats