Takaisin tapahtumiin

ART HOUSE – Mean Girls

30.1.2024 klo 18.00 19.52
ART HOUSE - mean girls

ART HOUSE – Mean Girls
Ensinäytös: 12.01.2024
Pituus: 1h 52 min

Tammikuun Art House elokuva Mean Girls on osaa Anna mulle aikaa – kampanjaa. Elokuva sopii hyvin nuorille ja heidän huoltajillensa, tervetuloa!

Moderni klassikko MEAN GIRLS saa uuden käsittelyn Tina Feyn komediallisissa käsissä. Uusi oppilas Cady Heron (Angourie Rice) toivotetaan tervetulleeksi sosiaalisen ravintoketjun huipulle lukion eliittiklikkiin, Feikkieihin, johon kuuluvat juonitteleva koulun kuningatar Regina George (Reneé Rapp) ja hänen kätyrinsä Gretchen (Bebe Wood) ja Karen (Avantika). Cady tekee kuitenkin elämänsä mokan ihastuessaan Reginan ex-poikaystävään Aaron Samuelsiin (Christopher Briney) ja löytää itsensä pian Reginan tulilinjalta. Cady päättää tuhota klikin kuningattaren hylkiöystäviensä Janisin (Auli’i Cravalho) ja Damianin (Jaquel Spivey) avulla. Cadyn on kuitenkin opittava pysymään aitona itselleen samalla kun hän yrittää selviytyä kaikkein säälimättömimmästä viidakosta: lukiosta.

Katso traileri (Youtube)

Art House – elokuvaillat on yhteistyö Bio Granin ja Kauniaisten kulttuuripalveluiden kanssa. Kauniaisten kulttuuripalvelut valitsevat joka kuukausi uuden elokuvan joka ei muuten näytettäisi Bio Granissa. Art House-elokuvaillat ovat kerran kuukaudessa, ja maksavat kävijöille 10€. Art House- elokuvat ovat keino Kauniaisten kaupungille tarjoamaan uusia elokuvia halvemmalla hinnalla Kauniaisten kaupunkilaisille. Kaikki ovat tervetulleita, muistathan aina tarkistaa jos elokuvassa on ikäraja.

Liput tulee ostaa Bio Granilta. Bio Grani avaa teatterin ovet puoli tuntia ensimmäisen elokuvan aloitusta. Voit varata lipun etukäteen sähköpostitse info@biograni.fi ja Bio Granin kotisivulta.
Bio Grani palvelee puhelimitse teatterin aukioloaikoina numerossa 09-505 3062 (pvm). Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua.

Mitä: Art House Elokuvasarja – Mean girls
Milloin: Tiistai 30.1.2024 klo 18.00
Missä: Bio Grani,
Teinikuja 4 02700 Kauniainen
Maksaa: 10€.
Kenelle: Nuorille ja heidän huoltajillensa, ikäraja 12 / 9

Tapahtuman hinta

10€

Ikäraja

12 / 9

Tapahtuman verkkosivut