Takaisin ajankohtaisiin
18.9.2023 | Kulttuuri
VIIKON TAPAHTUMAT VECKANS EVENEMANG EVENTS THIS WEEK 18-24.9.2023. Kauniaisten kaupunki. Grankulla stad.

Syyssonaatti 12.-30.9. Galleria

Maalauksia, keramiikkaa, grafiikkaa. Hilkka Alatalo – Maritta Laitinen

syyssonaatti

Trubaduuri Timo Päivänsalo 18.9. Kirjasto

Trubaduuri ja lauluntekijä Timo Päivänsalon laulut ovat melodisia, pop-/folk-/balladityylisiä yleisilmeiltään. Timon laululyriikat käsittelevät ihmisen elämän matkaa monesta näkökulmasta: itsensä etsimistä ja löytämistä, rakkauden monia kasvoja ja henkisiä ulottuvuuksiamme.
Vapaa pääsy.

Iltasatu lukukoira Emilin kanssa 18.9. Kirjasto

Maanantai-iltaisin lukukoira Emil ja hänen omistajansa Raisa käyvät lastenosastolla lukemassa iltasatuja. Tai no, Raisa lukee ja Emil kuuntelee. Kaikki lapset ja perheet ovat tervetulleita mukaan kuuntelemaan.

Satuja luetaan kirjaston satuhuoneessa, suomeksi ja/tai ruotsiksi tarpeen mukaan.

kuvassa on lukukoira Emil

ART HOUSE – Lapua 1976 19.9. Bio Grani

Lapua 1976 on tarina rakkaudesta, rohkeudesta ja toivosta. Elokuva on tositapahtumiin pohjautuva rakkaustarina ihmisistä, jotka joutuvat keskelle Lapuan Patruunatehtaan räjähdystä.

Lapset ja nuoret: älylaitteiden renkejä vai isäntiä? 20.9. Teams

Tule livenä tai linjojen päähän kuulolle kaikkia meitä koskettavasta aiheesta. Millainen älylaitteen käyttö ei ole haitallista lapsille ja nuorille ja millainen taas on? Kuinka aikuiset ja huoltajat voivat tukea omaa ja lasten vastuullista älylaitteen käyttöä?

Kirjailijavieraana Raisa Lardot 21.9. Kirjasto

Kauniaislainen kirjailija Raisa Lardot vierailee kirjastolla. Vepsäläissyntyisen Lardot’n lapsuutta varjosti sota, ja hän saapui Suomeen pakolaisena vuonna 1945. Lardot kertoo kokemuksistaan pakolaisena ja peilaa niitä nyt sodan alta paenneiden ukrainalaisten vastaanottoon.

Tietotekniikkaopastusta senioreille 21.9. Kirjasto

Enter ry ja Kauniaisten vapaaehtoiset seniorit antavat henkilökohtaista vertaisopastusta tietotekniikka-asioissa. Vastaanotto kirjastossa joka toinen torstai klo 13 – 15 ilman ajanvarausta. Ota mukaan omat laitteesi sekä tarvittavat tunnukset ja salasanat.

Lukukoira Emil 23.9. Kirjasto

Lukukoira Emil ottaa pieniä lukijoita vastaan kirjaston lastenosastolla. Jos opettelet juuri lukemaan, voit tulla harjoittelemaan ääneen lukemista Emilin kanssa. Emil kuuntelee rauhassa, eikä koskaan korjaa virheitä.

Voit tulla rapsuttamaan Emiliä klo 12.30 ja 13.00 välillä.

Jos haluat myös lukea Eemilille, varaa 10 min lukuaika kirjaston asiakaspalvelusta (050 411 6504).

Granin klubi on auki:

Ma – to klo 14.00.-20.00.
Pe klo 15.00.-22.00.

Järjestätkö tapahtumia Kauniaisissa ja haluaisit tapahtumasi mukaan ’Viikon tapahtumat’ listalle?