I Villa Breda ordnas det olika program som är öppna för alla, och på den här sidan publicerar vi alltid månadens program och information. Observera att vissa evenemang kräver förhandsanmälning.

Genom att klicka på länken nedan öppnar du månadens program och information.

Obs! Vid behov uppdaterar vi programmet under månadens gång. Du hittar alltid det aktuella programmet här på hemsidan på denna sida.

Mer information om de här grupperna och annat program: verksamhetsledare Saila Helokallio, tfn 050 308 24 52, saila.helokallio@luvn.fi.

Rehabiliterande dagverksamhet

Rehabiliterande dagverksamhet ger äldre personer möjligheter till mångsidiga aktiviteter. Närståendevårdare får en paus i vårdarbetet då deras närstående deltar i dagverksamhet. Utöver personer med minnessjukdomar är också andra seniorer som har nytta av verksamhet i grupp välkomna. Dagverksamhet idkas i förebyggande syfte och för att stödja rehabiliteringen. Målet är att främja de äldres funktionsförmåga, psykiska vitalitet och sociala relationer. En dag i dagverksamheten kostar 17,90 euro. I priset ingår lunch, eftermiddagskaffe, dagens program och skjutsar.

Gymmet på Villa Breda

Villa Bredas gym är avsett för kommuninvånare som är 65 år eller äldre. Gymmet är i första hand reserverat för personer som bor i Villa Breda och personer som deltar i gruppverksamheten. På gymmet hölls också guidad träning. Besök på gymmet är avgiftsfritt. Du ska boka en egen tid (45 minuter) i infon på Villa Breda för träningen på gymmet.

Kontakta oss

Servicecentret Villa Breda

Bredavägen 16, 02700 Grankulla, mån–fre kl. 8.00–16.00