Valikko

rss Nyheter

10.11.2017

Jan Snellman ny chefredaktör för Kaunis Grani

Jan Snellman
Jan Snellman
Styrelsen för lokaltidningen Kaunis Grani har valt politices magister Jan Snellman till ny chefredaktör för tidningen. Snellman är 54 år,  bosatt i Esbo och kommer närmast från FNB, där han har fungerat som chef för den svenska redaktionen sedan år 2002.  

”Det känns mycket fint att få börja jobba för Kaunis Grani, som är en viktig del av det dagliga livet i Grankulla. Jag ser fram emot att göra en pigg lokaltidning för alla stadsbor - både på papper och på webben. Lokaltidningen ska spegla det som händer i Grankulla.

Jag vill skriva om sådant som berör Grankullaborna i deras vardag och även lyfta fram kommunala beslut som påverkar deras liv.  Jag gillar även personporträtt och hoppas på att få presentera intressanta människor i tidningen”, säger Snellman i en kommentar till valet av honom.

”Som ordförande för tidningens styrelse är jag mycket nöjd över att vi lyckats knyta ett medieproffs som Snellman till tidningen.  Lokaltidningen Kaunis Grani är en viktig tidning för Grankullaborna och jag är övertygad om att Snellman är rätt person att utveckla tidningen i dagens informationssamhälle”, säger Johan Johansson.

Chefredaktörsposten söktes av 16 personer. Snellman tillträder 1.1.2018.

Mer information:
Chefredaktör fr.o.m. 1.1.2018 Jan Snellman, 040 550 9033
Styrelseordförande Johan Johansson, 040 455 4677Tillbaka till rubrikerna