Tillbaka till aktuellt
9.9.2021

Vi söker en tandskötare till ordinarie anställning till Grankulla hälsostation som medlem i vårt energiska och yrkeskunniga team inom mun- och tandvården. Grankulla ligger i huvudstadsregionen, omgivet av Esbo. 

Vi erbjuder dig ett intressant och mångsidigt arbete med trevliga och sakkunniga kolleger på hälsostationen. Vi är sammanlagt 13 personer som jobbar inom mun- och tandvården. Tandskötaren arbetar i par med en tandläkare och deltar också i att sköta tidsbokningen. Vi använder klient- och patientdatasystemet Apotti.

Arbetet förutsätter serviceanda och god samarbetsförmåga samt noggrannhet och ansvarskänsla. Vi uppskattar flexibilitet och en positiv attityd, ett utvecklingsfrämjande arbetssätt och samarbetsförmåga.

Vi förutsätter examen för tandskötare eller närvårdare med inriktning mot munhälsovård samt registrering i Valviras centralregister över yrkesutbildade personer.

Arbetet förutsätter vaccinationsskydd enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Den som väljs till befattningen ska före tillträde uppvisa ett godtagbart intyg från stadens företagshälsovård över sitt hälsotillstånd.

Språkkunskapskravet är goda kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga kunskaper i det andra.

Anställningen inleds 11.10.2021 eller enligt överenskommelse.

På tjänsten tillämpas en prövotid på sex månader.

Lön enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet. Vi erbjuder förmåner som stöder personalens sport- och kulturintresse genom tjänsten ePassi, där också personalbiljettförmån ingår. Personalen får därtill avgiftsfritt inträde till stadens simhall. Fråga också närmare om våra tjänstebostäder.

Grankulla är en rökfri arbetsplats.

Mer information ges av avdelningsskötare Päivi Laakso, tfn 050 322 0479 (må–on kl. 7.30–15.00), paivi.laakso@grankulla.fi.

Fyll i ansökan på webben senast 30.9.2021.

Läs mer om Grankulla stad och om vår verksamhet på vår webbplats: www.kauniainen.fi.

Ansökningstiden går ut 30.9.2021.