Valikko

Ungdomstjänster  

Grankulla stad ordnar många inspirerande hobby- och fritidsaktiviteter. Inom ungdomsarbetet betonar man fostringsaspekten och stöder ungdomar i deras uppväxt.
 
Under länkarna nedan hittar du information om tjänster för unga.

SKOLOR

Grundutbildning och gymnasier | Institut och övrig utbildning

SOCIALSERVICE FÖR UNGDOMAR

Service för ungdomarGrani Klubben

Grani klubben är stängd för sommaren. Vi öppnar igen den 3.9 kl.15.00. Trevlig sommar.Grani klubben är öppen nästan året om med undantag av en julpaus och en paus på sommaren.

Klubben är ungdomarnas eget ställe i Grankulla. Här kan du träffa gamla och nya bekanta, lyssna på musik, titta på tv eller bara sitta och prata.

Klubben är tillfälligt stationerad i Grankullas bibliotek.

För att delta i vår organiserade verksamhet behöver du ett klubbkort. Kortet är gratis.

KLUBIKORTTIHAKEMUS (docx) (16.2 KB)


Vuxna

 

Vi som jobbar på klubben finns till för er. Om det finns någonting du undrar över, tag gärna kontakt med oss. Du kan rycka oss i ärmen, ringa eller skicka e-post. 
 


Tjänster för unga

UngInfo-app

UngInfo är en mobilapplikation där du kan hitta svenskspråkiga stödtjänster riktade till unga i Nyland. Du kan lätt söka stöd och svar på frågor gällande psykisk och fysisk hälsa, studier, arbete och ekonomi.

http://ungdomsakademin.fi/appen/Ungdomsakademin

Ungdomsakademin är en tjänst för dig som är mellan 13-29 år och pratar svenska. Hos oss kan du få gratis handledning i frågor gällande studier, arbete och fritid. Du kan besöka oss, ringa eller maila. Vi ordnar även evenemang för unga. Ungdomsakademin finns i Helsingfors, Borgå, Kyrkslätt, Åbo samt på webben.

http://ungdomsakademin.fi/