Valikko

Aktuellt från kommuntekniken

07.07.2017 08:20

Ny träningsutrustning på Kasaberget

Träningsredskapen längs motionsslingan på Kasaberget har förnyats i samarbete med kommuntekniken och idrottsbyrån. Den tidigare utrustningen nådde inte mer standarderna och var i slutet av sin livscykel. Den nya utrustningen fungerar enligt samma princip som utrustningen på inomhusgym - alla användaren kan justera tyngdmotståndet så det passar användarens egna behov. I närheten av Kasabergsskolan har ett helt nytt träningsområde öppnats, med nya redskap och säkerhetsplattform. Big Rig - ställningen på området skall ännu kompletteras med två klätterrep.

Stadsborna har nu totalt nio nya träningsredskap till sin förfogan, bland annat två Big Rig- kläng- och pull-up ställningar, en dip, ryggbänk, benpress, axelpress och bänkpress.

Handledning kommer att ordnas gällande användningen av utrustningen, vi ber er följa med stadens nätsidor och informationsskyltarna på motionsplatsen.

Kasavuori1
Motionsstigens förnyade träningsredskap. Fram på bilden bl.a. bänkpressen, benpress- och roddmaskinen.
Kasavuori2
Nya motionsplatsen nära Kasabergsskolan. På bilden syns Big Rig - kläng- och pull-up ställningen, vilken kompletteras ännu med två klätterräp.


Tillbaka till rubrikerna