Valikko

Mammografia- ja papa-seulonnat

Mammografiaseulonnat kohdistuvat kaikille 50-69-vuotiaille kauniaislaisille naisille kahden vuoden välein. Tutkimukset suoritetaan seulontaryhmään kuuluville aina tasavuosien aikana, eli vuosina 2016, 2018, 2020 jne. Henkilökohtainen kutsu lähetetään kotiin noin kaksi viikkoa ennen kuvausta. Jos ehdotettu aika ei sinulle sovi, voit vaihtaa sen verkossa tai puhelimitse kutsun ohjeen mukaan.

Tutkimukset tehdään ensisijaisesti Terveystalo Kampissa. Tutkimuspaikaksi on mahdollista vaihtaa myös Terveystalo Tikkurila tai Terveystalo Kirkkonummi. Jos et ole saanut kutsua vielä joulukuun alussa 2018, ota yhteyttä terveysasemaasi.

Huom! Jos olet kuluvan vuoden aikana vaihtanut kotikuntaasi ja kuulut seulottavaan ryhmään, ota yhteyttä omaan terveysasemaasi varmistaaksesi tutkimuskutsun saamisen ajallaan. Jos olet muuttanut Kauniaisiin, voit ottaa suoraan yhteyttä Terveystaloon.

Papa-seulonnat tehdään joka vuosi 25-, 30-, 35-, 40-, 45-, 50-, 55 - ja 60-vuotiaille naisille pääkaupunkiseudun HUSLAB-toimipisteissä, yleensä syksyisin. Henkilökohtainen kutsu ajanvaraustietoineen lähetetään kotiin.