Valikko

Päivätoiminta

Villa Anemonen päivätoiminta

Hoivakoti Villa Anemonen päivätoiminta tarjoaa muistisairaille henkilöille virikkeellistä toimintaa ja heidän omaisilleen tauon hoitotyöstä. Myös muut virkistys- ja ryhmätoiminnasta hyötyvät
ikäihmiset voivat osallistua. Päivätoiminta on tavoitteiltaan ennaltaehkäisevää ja kuntoutumista tukevaa toimintaa, jolla edistetään ikääntyneiden toimintakykyä, henkistä vireyttä ja sosiaalisia suhteita.

Anemonen päivätoiminnassa teemme asioita yhdessä. Suunnittelemme päivän asiakkaan omien
mieltymyksien mukaan. Laulamme, luemme, liikumme ja keskustelemme maailmanmenosta. Säiden salliessa ulkoilemme ja teemme retkiä. Tarjoamme ravitsevan aamiaisen, lounaan sekä tarvittaessa välipaloja.

Toiminta-ajatuksemme on luoda turvallinen ja rauhallinen ilmapiiri, jossa asiakkaan on hyvä olla.

Päivätoiminta on avoinna ma-pe klo 9.00-15.00 välisenä aikana.
Hinta 15 € /vrk.

Asiakkaille laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma, jossa sovitaan käyntitiheydestä sekä päivän aikana
asiakkaan tarvitsemista palveluista. Kuljetus on omaisen/asiakkaan itsensä vastuulla.


Villa Bredan ryhmät


TIISTAIKERHO
naisille ja miehille yhteistyönä Suomen Raamattuopiston kanssa tiistaisin klo 10.00-11.30, minkä jälkeen lounas Raamattuopiston ruokasalissa klo 12.30 asti. Kerhovetäjinä on Villa Bredan toiminnanohjaaja Saila Helokallio ja Suomen Raamattuopiston Ollaan ihmisiksi! -projektista Kaisa Timperi. Kysy vapaita paikkoja Saila Helokalliolta.

NYPLÄYSRYHMÄ kokoontuu maanantaisin klo 12.00-15.00
Villa Junghansissa os. Leankuja 4. Ryhmään otetaan uusia jäseniä. Voit olla vasta-alkaja tai kokenut nyplääjä. Lisätietoja ryhmän ohjaajalta Anneli Hongistolta, puh. 040 5029 351.

TIETOKONEEN JA KÄNNYKÄN KÄYTÖN OHJAUSTA n. joka toinen tiistai klo 9.00-13.00
Kauniaisten kansalaisopisto Petran Sotilashuoneessa, Pohjoinen Suotie 5. Varaa henkilökohtainen ohjausaikasi Saila Helokalliolta.


Villa Bredan tapahtumakalenteri

17.7.2018 - 4.12.2018

Ei tapahtumia.