Yhteystiedot Valikko

rss Sosiaali- ja terveyspalvelut tiedottaa

30.10.2018 10.12

Terveysasemalla kokeillaan iltavastaanottotoimintaa

Kauniaisten terveyskeskuksessa aloitetaan lääkärin ja sairaanhoitajan iltavastaanottotoiminta keskiviikkoisin klo 15.30–18.00 alkaen 14.11.2018.

Syksyn 2018 aikana jonot lääkäreiden kiireettömille vastaanotoille ovat pidentyneet. Taustalla on sekä lisääntynyt asiakasmäärä ja väliaikaiset muutokset lääkärivirkojen täyttöasteessa.

Iltavastaanottoaikoja tarjoamalla haluamme lisätä kiireettömän hoidon saatavuutta ja tarjota asioimismahdollisuus omalla terveysasemalla myös virka-ajan jälkeen. Iltavastaanottoaikoja tarjotaankin ensisijaisesi työssäkäyville ja lapsiperheille.

Iltavastaanotolla hoidamme ainoastaan ajanvarauksella kiireetöntä hoitoa tarvitsevia asiakkaita, kuten esimerkiksi pitkäaikaissairauksien kontrollikäyntejä, lääkitysmuutoksia ja muita vaivoja, jotka eivät edellytä toimenpidevalmiutta tai välittömiä jatkotutkimuksia esim. laboratoriossa. Hoitajan iltavastaanotolla on mahdollista tehdä pientoimenpiteitä (injektiot, ompeleiden poisto, korvahuuhtelu), jotka eivät edellytä välittömiä jatkotoimenpiteitä tai lääkärin tapaamista.

Kiirevastaanotto toimii jatkossakin terveyskeskuksessa ma-pe 8.00–16.00 (klo 15.30 jälkeen vain akuutit tapaukset), muina aikoina päivystys on HUS:n sairaaloiden yhteispäivystyksissä.

Terveyskeskuksen potilastoimisto ja puhelinajanvaraus ovat avoinna edelleen ma-pe klo 8.00–16.00.

Palaa otsikoihin