Yhteystiedot Valikko

Kasavuoren kuntorata

Kasavuoren kuntoradan pituus on 2,3 km,  ja sen keskileveys on 3,0m.Talvisin kuntoradalla on kaksi vierekkäistä perinteisen hiihtotyylin latua,  jota kierretään vastapäivään. Latuprofiili sopii hyvin myös aloittelijoille ja lapsille. Länsireunalla sama latu toimii myös osana pitempimatkaista latureittiä, jota hiihdetään molempiin suuntiin.
Hiihtoladuksi kunnostettu kuntorata on talvisin hiihtäjien käytössä, muina aikoina kävely-, juoksu- ja pyöräilykäytössä. Kävely hiihtoladuksi kunnostetulla latualueella on kiellettyä. Liikkujien tulee huomioida, että kaikki kyltittömätkin reitit on varattu talvisin ainoastaan hiihtäjille, silloin kun reitille on kunnostettu latu/luisteluhiihtoalue. Latu-alueiksi katsotaan perinteiseen hiihtotyyliin ja vapaaseen hiihtotyyliin kunnostettu alue.

Kuntorata on valaistu ma-su 17.00-22.00. Reitin varrella on kuntoharjoitustelineitä.  
Kts: Kuntoharjoituslaitteiden käyttöoppaat


Pieni muistutus Kasavuoren kuntoradan käyttäjille

Kuntoradan käyttöä ohjaa ulkoilulaki ja järjestyslaki.
Pyöräilijät ovat tervetulleita kuntoradalle, mutta paikka ei valitettavasti sovellu lajin varsinaiseen harjoitteluun. 
Pyöräilijoiltä toivotaan siis varovaisuutta kuntoradalla ajaessa, sillä tiet ovat kapeat ja etenkin viikonloppuisin  on radalla ruuhkaa.
Koirat on myös pidettävä kytkettyinä radalla ulkoillessa.

Kiitos yhteistyöstä toivottaa,

Liikuntapalvelut


Kiintorastiverkosto

Kuntoradan metsäalueilla on suunnistusseuran ylläpitämä kiintorastiverkosto.

Kasavuoren metsän kiintorastiverkko on maastossa huhti-lokakuun ajan.
Rastipainatuksella varustettuja KASAVUORI-KASABERGET-karttoja saa ostaa uimahallin kassalta hintaan 3 euroa. Kartan mittakaava on 1:7500. Karttaan kuuluu myös luettelo rastipisteitä tarkentavista rastimääritteistä.

Suunnistusseura OK77 vastaa kiintorastiverkon suunnittelusta, maastoon viemisestä ja sen ylläpidosta.  Seura haluaa myös muistuttaa kaikkia maastossa liikkujia jokamiehen oikeuksien noudattamisesta. Lisäksi muistutetaan ettei piha-alueille ja pelloille (muokkausasteesta riippumatta) saa mennä.

rastikuva 2