Yhteystiedot Valikko

Uinninopetus

Kauniaisten kansalaisopisto järjestää uinninopetusta kaiken ikäisille. Lasten uimaopetukseen kuuluvat lasten alkeis-, jatko-ja tekniikkaryhmät. Aikuiselle tarjotaan  uinnin tekniikkaryhmiä ja kuntouintiryhmiä. Lisäksi ohjaamme päiväkotien ja koulujen uintiryhmiä. Tämän sivun linkistä löytyvät tiedot lasten uimakouluista ja ryhmäjaosta ja ajankohdista.

ALKEISRYHMÄ

Alkeisryhmä on tarkoitettu 5-8 vuotiaille lapsille, jotka eivät vielä osaa uida. Kurssin tavoitteena  on pinalla pysyminen, veteen totuttautuminen, uinnin alkeiden kuten sukeltamisen, liukumisen, kellunnan ja oikean uintiasennon oivaltaminen päin-ja selin asennossa. Alkeisuimakoulu antaa lapselle perusvalmiudet oppia uimaan. Ohjaaja huolehtii lapsista myös peseytymistiloissa. Alkeisuimakoulun opetusaika on pukeutumisineen 60 min. Ryhmän koko on 10 lasta. Kurssimaksu 65€ sisältää uintimaksun. Lapset kokoontuvat ensimmäisellä kerralla ryhmäpukuhuoneessa uimapuku päällä.

JATKORYHMÄ

Jatkoryhmä on tarkoitettu 5-8 vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida yhtäjaksoisesti 5-10 metriä päin - ja/tai selin asennossa. Tavoitteena on uimataidon kehittäminen, pinnalla pysymisajan ja uintimmatkan pidentäminen sekä oikean uintiasennon parantaminen. Opetus tapahtuu osittain isossa altaassa. Ohjaaja huolehtii lapsista myös peseytymistiloissa. Alkeisuimakoulun opetusaika on pukeutumisineen 60 min. Ryhmän koko on 10 lasta. Kurssimaksu 65€ sisältää uintimaksun. Lapset kokoontuvat ensimmäisellä kerralla ryhmäpukuhuoneessa uimapuku päällä.

TEKNIIKKARYHMÄ

Tekniikkaryhmä on tarkoitettu lapsille, joiden uimataito on vähintään 25 metriä päin-ja selinasennossa. Tavoitteena on uintimatkan ja pinnalla pysymisajan pidentäminen erilaisten harjoitteiden avulla sekä vahvistaa alkeisuintityylejä. Kursilla harjoitellaan eri uintitekniikoita ja uimahyppyjä. Opetus tapahtuu isossa altaassa. Uintitekniikkaryhmän  opetusaika on pukeutumisineen 60 min. Ryhmän koko on 12 lasta. Kurssimaksu 65€ sisältää uintimaksun. Lapset kokoontuvat ensimmäisellä kerralla uimapuku päällä ison altaan matalassa päädyssä.

ILMOITTAUTUMINEN LASTEN KEVÄÄN 2019 UIMAKOULURYHMIIN ALKAA NETISSÄ 8.1.2019 klo.10.00

Lisätietoa KEVÄÄN 2019 uimakouluryhmistä  ja ilmoittautuminen TÄÄLTÄ Opinto-ohjelma