Valikko

Lasten kesä 2016

Kauniaisten kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi järjestää jälleen tänäkin vuonna suosittuja Lasten Kesä päiväleirejä kesäkuussa ja elokuussa. Leirit on tarkoitettu alakoulun 1.-6. luokkalaisille. Tänä vuonna olemme uudistaneet tarjontaa entistä monipuolisempaan muotoon. ”Jokaiselle jotakin – ja mielellään unohtumatonta” – on tavoitteenamme.

Luvassa vauhdikasta tekemistä jokaiselle päivälle. Päivittäin vaihtuvat teemat, joiden aikana kaikki pääsevät kokeilemaan ja oppimaan uutta sekä tutustumaan uusiin saman henkisiin kavereihin. Leirin osaavat ohjaajat auttavat juuri sinua kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita turvallisessa ympäristössä.

Granin Lasten kesä 2016 rakentuu 3 teemakokonaisuuteen joihin kaikkiin lapset viikon aikana osallistuu, mutta siten että lapsen tulee valita yksi pääteema (pääleiri) omien mieltymysten tai tarpeiden mukaan jolla leiripäivä aina alkaa; TAIDELEIRI, SPORTTIKURSSI tai KESÄPUISTO.

TAIDELEIRI on leiri, jossa kokeillaan erilaisia kulttuurielämyksiä, esim. graffitia ja katutanssia. Ohjelmaan on helppo osallistua ilman aiempaa kokemusta. Ajatuksena on antaa lapsille virikkeitä ja onnistumisen tunteita hauskanpidon lomassa. Ohjaajina toimivat oman alansa asiantuntijat. 

SPORTTIKURSSILLA leikitään, pelataan ja tutustutaan eri urheilulajeihin liikunnanohjaajien ammattitaitoisella opastuksella.

KESÄPUISTO on leiri missä tarjotaan tekemistä kädentaitojen, lauta- ja pihapelien parissa. Leiriin sisältyy yhteisiä tehtäviä, leikkejä, havainnointia mutta kiireettömään leiripäivään jää hyvin aikaa myös lasten omille leikeille ja touhuille. Ohjaajina toimii nuoriso-ohjaajat ja koulunkäyntiavustajat.

Leiripäivä alkaa aina klo 9.00 Nya Paviljongin pihalla (Läntinen koulupolku 1) jolloin lapset jaetaan aamuisin kolmeen ryhmään valitsemansa pääteeman mukaan. Aamupäivä ollaan aina pääteeman mukaisessa toiminnassa ja lounaan jälkeen vaihdetaan jompaankumpaan jäljelle jäävään teemaan. Viikon aikana lapsi on siis mukana kaikkien kolmen pääteeman mukaisessa toiminnassa. Leiriviikon päättymistä juhlimme aina viimeisenä iltapäivänä joko elokuvan tai leiridiscon kera. Leiripäivä päättyy joka päivä klo 14.00 Nya Paviljongin pihalla (Läntinen koulupolku 1). Tarkempi viikko-ohjelma jaetaan leirin alkaessa.

Lasten kesä I : 6.-10.6.2016

Lasten kesä II: 13.-17.6.2016

Lasten kesä III: 20.-23.6.2016

Lasten kesä IV: 8.-10.8.2016 (vain sporttikurssi)

Leirit järjestetään arkisin päiväleirinä, jonka osallistujat viettävät liikkumisen ja rennon yhdessäolon parissa. Leiripäivään kuuluu kaikille yhteinen lounas. Leirin hinta on 80e/leiri. Maksu sisältää: vakuutukset, ruoat, toiminnan, tilat ja huippuohjaajat.

Ilmoittautuminen

Granin lasten kesään ilmoittaudutaan vain netissä. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 27.4.2016 klo 9.00. Ilmoittautuminen: https://www.kuntapalvelut.fi/kauniainen/