Yhteystiedot Valikko

Kongressipaikat

Vallmogård

Vallmogard3Vallmogård on rakennettu vuonna 1907 kirjailija Mikael Lybeckille ja hänen perheelleen. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Lars Sonck. Huvila on toiminut kaupungin kulttuurikeskuksena keväästä 1982 lähtien ja se on saanut erityisen hyvän vastaanoton muusikoilta ja kamarimusiikin kuuntelijoilta.

Vallmogårdin salia käytetään konserttisalina ja naapurihuoneet mukaanluettuna tilaa on 80 hengelle.  Seminaaripaikkana huvila on useiden vuosien ajan ollut myös sekä kaupungin että yritysten käytössä. Vallmogårdilla on oma juhlapalvelunsa. Lisäksi siellä on välttämättömimmät kokousvarusteet ja -tekniikka.

Kauniaisten musiikkiopisto vuokraa Vallmogårdin ylintä kerrosta sekä pihalla sijaitsevaa sivurakennusta. Kesäaikaan, kun musiikkiopistolla ei ole säännöllistä opetusta, ovat nämäkin tilat mahdollisesti käytössä.

Vallmogårdia ympäröi puutarha ja puistometsä. Rakennuksen alapuolella on pysäköintipaikka ja rautatieasema on näköetäisyydellä. Pieniä kongresseja tai seminaareja ajatellen on tämä yksi Helsingin seudun kauneimmista paikoista, jolle voimakas kultturelli leima antaa lisäväriä. Kesäaikaan toiminta on vähäistä Vallmogårdissa.

tiedustelut & varaukset >Villa Junghans     

Villa-JunghansVilla Junghans on vanha huvila 1910-luvulta ja se on ollut kaupungin omistuksessa 1970-luvulta lähtien. Huvilaa on korjattu vuonna 1986, jolloin siihen myös rakennettiin lisärakennus. Rakennus toimii etupäässä paikallisten yhdistysten talona.

Villa Junghansissa on keittiö ja kahdessa kerroksessa useita huoneita, jotka ovat sopivia jopa n 40 henkilön ryhmille. Lisärakennuksessa on sali, johon sopii 80 henkilöä sekä aula ja keittiö. Salissa on piano. Villa Junghansissa on välttämättömimmät kokousvarusteet ja -tekniikka. Kellaritiloissa on myös sauna. Huvilalla ei ole omaa juhlapalvelua.

Taloa ympäröi puutarha ja puistometsää. Myös pysäköintitilat löytyvät. Kesäiseen aikaan toiminta on vähäistä Villa Junghansissa.

tiedustelut & varaukset >


Nämä kaksi lyhyesti esiteltyä huvilaa muodostavat kokonaisuuden, joka pienempiä kongresseja varten tuntuu inspiroivalta - erityisesti kesäaikaan, jolloin huviloiden ympäristössä on vihreää ja rauhallista. Kaikkiin kolmeen huvilaan on mahdollista järjestää ateriointi pitopalvelun avulla.

Kaupungin koulurakennuksissa - joissa on hyvin vähän toimintaa kesäaikaan - on suurempia tiloja, ruokasaleja ja auditorioita. Yksi auditorioista on varustettu elokuvateatteriksi.

 * * *

Yöpymistä varten Kauniaisissa on kaksi yhteisöä; Työväen Akatemia ja Raamattuopisto, jotka myös tarjoavat kongressipalveluja. Espoon puolella, lähellä Kauniaisten keskustaa, sijaitsee Scandic-hotelli. Myös Leppävaaran, Tapiolan ja Espoon keskuksen palvelut ovat lähellä.
tiedustelut & varaukset >

kts myös: hotellit >


Muut kongressipaikat


Työväen Akatemia
Vanha Turuntie 14

Kuuden hehtaarin puistotontti
Toimivat ja miellyttävät kokoontumis- ja koulutustilat, joissa ajanmukaiset opetusvälineet. Useita rakennuksia, joista voi vuokrata tiloja tai varata käyttöön koko rakennuksen.
Majoituspaikkoja vuodenajasta riippuen 40-130
Herkullista ruokaa
Ravintola A-oikeuksin
Rakennuksia ympäröi kaunis puistoarboretum
Yhteystiedot: puh. 09  540 4240,  www.akatemia.org

 

Raamattuopisto
Helsingintie 10

Lukukausien aikana mahdollisuus ottaa vastaan ainoastaan pieniä ryhmiä, mutta kesällä isompiakin
Yhteystiedot: puh 09 - 512 3910, fax 09 - 505 2950, www.sro.fi
 

kts myös: hotellit >