Valikko

rss Uutiset

29.9.2017

Vanhustenviikko yhdistää ikäpolvet

Vanhustyön keskusliiton järjestämää Vanhustenviikkoa vietetään jälleen 1. – 8.10. Tämän vuoden teemana on ”Ikäpolvet yhdessä – Generationerna tillsammans”. Kauniaisissa tulee vanhustenviikolla olemaan runsaasti ohjelmaa ympäri kaupunkia.

Viikko alkaa sunnuntaina seurakuntien messuilla ja Toivon puun istuttamisella kirkon pihalle. Myöskin koulut ovat lähteneet ilahduttavasti mukaan. Mäntymäen koulun pienet oppilaat järjestävät kaksikielisen kuoroesityksen, Kasavuoren koulun seiskat järjestävät opettajiensa kanssa Hyvien tekojen päivää ikäihmisten parissa ja Hagelstamin koulussa voi käydä leipomassa kotitaloustunnilla oppilaiden kanssa. Leipomistunneille on paikan ennakkovaraus.

+65 –ikäisille on liikuntaa tarjolla, uimahallilla voi käydä Liikuntastudio Hyvän olon kuntosalilla ilmaisessa kuntosaliopastuksessa tai vesijuoksuopastuksessa. Uimahallille sisäänpääsymaksu. Kansalaisopistolla voi StreetArt Suomi100 Virkataan tapahtumassa virkata ja nauttia muiden käsityöntekijöiden seurasta.

Viikon suurimmat tapahtumat lienevät kuitenkin kaksi tanssitapahtumaa. Kulttuuripalvelut järjestävät torstaina 5.10. klo 13 Kauniaisten orkesterin salonkiyhtyeen kanssa Eläkeläisten iltapäivätanssit Uudella Paviljongilla. Mukana järjestelyissä ovat myös Villa Bredan palvelukeskus ja Granin lähiapu. Tilaisuuteen voi hakea ilmaisen pääsylipun Kaupungintalon infosta tai kirjastosta tai Saila Helokalliolta.

Viikko päättyy Grani Not So Big Band orkesterin tarjoamiin Eläkeläistanssiaisiin Junghansissa su 8.10. klo 14 – 17. Järjestäjinä Grani Big Band ry ja järjestelyissä avustajina sekä Kauniaisten Suomalaiset Seniorit ryn ja Grankulla Svenska Pensionärer rf –yhdistysten edustajia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Hienoa, että ollaan saatu näin paljon eri-ikäisiä toimijoita mukaan. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan nauttimaan viikon antimista.

Saila Helokallio, toiminnanohjaaja, Villa Bredan palvelukeskus

Vanhustenviikon ohjelma 1. – 8.10.2017 (pdf) (610.6 KB)

tanssit 5.10.207
Klikkaa suuremmaksi

GBB-3+1 VILLA JUNGHANS DANS - 08.10.2017 - PANG--- (2)
Klikkaa suuremmaksiPalaa otsikoihin