Yhteystiedot Valikko

rss Uutiset

8.10.2018

Lastentarhanopettajien palkat nousevat Kauniaisissa

Varhaiskasvatuksen opettajat, tutummin lastentarhanopettajat, saavat Kauniaisissa 225 euron korotuksen kuukausipalkkaansa vuodenvaihteen jälkeen. 
Kaupungin henkilöstöjaosto päätti yksimielisesti maanantaina 8.10., että kuukausipalkat nousevat 130 euroa. Tämän lisäksi on odotettavissa, että valtuusto päättäessään ensi vuoden talousarviosta hyväksyy vielä 95 euron korotuksen palkkoihin.

Kaupunginjohtaja Christoffer Masar on tyytyväinen, kun kaupunki pystyy nyt tarjoamaan kilpailukykyiset palkat varhaiskasvatuksessa. 
- Toivon meidän saavan nyt lisää pätevää henkilökuntaa päiväkoteihimme. Näin myös henkilökunnan työtaakkaa pystytään keventämään niin, että kauniaislaiset lapset saavat vieläkin laadukkaampaa varhaiskasvatusta, kaupunginjohtaja lisää. 

Palkankorotus koskee käytännössä useaa eri ammattiryhmää, mutta kaupunki on tällä palkantarkistuskierroksella päättänyt kohdentaa suurimmat korotukset varhaiskasvatukseen.
- Suurimmat korotukset menevät varhaiskasvatuksen opettajille, erityisopettajille ja päiväkodinjohtajille. Korotukset ovat samaa suuruusluokka. Varhaiskasvatuksessa toimivat lastenhoitajat ja koulupsykologit tulevat saamaan hieman pienemmän palkantarkistuksen, Masar toteaa. 
Palaa otsikoihin