Yhteystiedot Valikko

rss Uutiset

26.4.2018

Kaksi liiketilaa tarjotaan vuokralle Villa Bredan palvelukeskuksessa

Vuokralle tarjotaan Villa Bredan palvelukeskuksessa, os. Bredantie 16,  kaksi liiketilaa, ensisijaisesti parturi-kampaajalle ja jalkojenhoitajalle. 

Tilat ovat kooltaan noin 13 m². Sen lisäksi vuokratilaan kuuluu puolet yhteisistä sosiaalitiloista (odotushuone/eteinen, wc ), yhteensä noin 17,5 m².
Varsinaisissa liiketiloissa on vesipiste. Tilat sijaitsevat katutasossa ja niihin on oma sisäänkäynti sekä ulkoa että palvelukeskuksen sisältä.  

On myös mahdollista jakaa liiketila toisen palvelutuottajan/vuokralaisen kanssa. 

Peruskorjatun ja laajennetun palvelukeskuksen toiminta palvelee sekä kotona asuvia asiakkaita, että uudessa hoivayksikössä asuvia asukkaita. 

Palvelukeskuksen ja hoivayksikön asiakasmäärän arvioidaan yhteensä olevan noin 150 henkeä/päivässä. Yksikön toiminta alkaa suunnitelman mukaisesti syyskuun alussa 2018.

Molempien kotimaisten kielten suullinen taito on Kauniaisissa edellytyksenä hyvän asiakaspalvelun takaamiseksi.

Vuokratarjoukset:
euroa/kk annetaan ilman arvonlisäveroa ja tarjoukseen tulee liittää selvitys tarjoajan ammattitaidosta kampaamo- tai jalkojenhoitoalalla. 

Tarjoukset tulee jättää 31.5.2018 mennessä os.
Kauniaisten kaupunki, 
Kirjaamo, Kauniaistentie 10
02700 Kauniainen 
tai kirjaamo@kauniainen.fi
Kuoreen merkintä ”Villa Breda, hyvinvointitilat”

Kaupunki pidättää oikeuden olla hyväksymättä yhtäkään saaduista tarjouksista.

Tiedusteluihin vastaa palvelukeskuksen esimies Marianne Ekholm, puh.050 301 7457 tai projektipäällikkö Minna Koskinen, puh. 050 382 3855, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi Palaa otsikoihin