Villa Bredassa järjestetään kaikille avoimia tapahtumia, ja julkaisemme tällä sivuilla aina kuukauden tulevat ohjelmat ja tiedot. Huomioithan, että osassa on ajanvaraus ennakkoon.

Klikkaamalla alla olevaa linkkiä pääset katsomaan kuukauden tapahtumia.

Huom! Tapahtumaohjelmaa päivitetään kuukauden mittaan tarvittaessa. Ajankohtainen ohjelma löytyy aina täältä kotisivuilta.

Lisätietoja näistä ryhmistä ja muista ohjelmista: toiminnanohjaaja Saila Helokallio puh. 050 308 2452, saila.helokallio@kauniainen.fi.

Kuntouttava päivätoiminta

Kuntouttava päivätoiminta tarjoaa iäkkäille henkilöille monipuolista aktivoivaa toimintaa. Omaishoitajien on mahdollista saada tauko hoitotyöstä omaisen osallistuessa päivätoimintaan. Muistisairaiden lisäksi myös muut virkistävästä ryhmätoiminnasta hyötyvät ikäihmiset ovat tervetulleita. Päivätoiminta on tavoitteiltaan ennaltaehkäisevää ja kuntoutumista tukevaa toimintaa, jolla edistetään ikääntyneiden toimintakykyä, henkistä vireyttä ja sosiaalisia suhteita.​ Yhden päivän hinta päivätoiminnassa on 17,90 e. Hintaan sisältyy lounas, päiväkahvi, päivän ohjelma ja kuljetukset. Tervetuloa tutustumaan! Lisätietoja saat päivätoiminnan ohjaajalta.

Villa Bredan kuntosali

Villa Bredan kuntosali on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille kuntalaisille. Kuntosali on ensisijaisesti varattu Villa Bredassa asuville ja ryhmätoimintaan osallistuville. Kuntosalilla järjestetään myös ohjattua kuntosaliliikuntaa. Kuntosalikäynti on maksutonta. Varaa henkilökohtainen harjoitteluaika kuntosalille (45 min) Villa Bredan infosta.

Ota yhteyttä

Villa Bredan palvelukeskus

Bredantie 16, 02700 Kauniainen, ma-pe klo 8.00-16.00

Saila Helokallio

Toiminnanohjaaja
Organisaatio
Sosiaali-ja terveystoimi Vanhuspalvelut, Palvelukeskus

Pirkko Myyryläinen

Ohjaaja
Organisaatio
Sosiaali-ja terveystoimi Vanhuspalvelut, Palvelukeskus

Marianne Ekholm

Palvelukeskuksen esimies, päivätoiminta, aulapalvelut ja keskitetty laitoshuolto
Organisaatio
Sosiaali-ja terveystoimi Vanhuspalvelut, Palvelukeskus