Ota yhteyttä

Gerd Strandvall

Sosiaalityöntekijä
Organisaatio
Sosiaali- ja terveystoimi Sosiaalipalvelut

Pirjo Nykanen

Sosiaaliohjaaja, mielenterveys-ja päihdetyö,aikuissosiaalityö (asiakkaat sukunimen alkukirjaimen M-Ö mukaan), nuorisotakuu
Organisaatio
Sosiaali- ja terveystoimi Sosiaalipalvelut

Päihdevieroitushoito (Katko)

Järvenpään Päihdesairaala
Kuusitie 36, 04480 Haarajoki
puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17), asiakaspalvelu@a-klinikka.fi
www.paihdesairaala.fi

Varaa ja varmista paikkasi puhelimitse Katkolta ennen hoidon aloittamista. Hoitoon tulee hakeutua viimeistään klo 13.00 mennessä hoidon alkamispäivänä. Helsingistä pääsee Haarajoelle Z-junalla. Henkilökunta noutaa tarvittaessa asemalta klo 11.05 saapuvalta junalta. Tulopäivänä on lääkärin tapaaminen. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti ja se on vapaaehtoista.

Selviämishoitoasema (SeHo)

Kilon poliisiaseman yhteydessä, Vitikka 1 E 1, 02630 Espoo
puh. 09 8163 2469 / 046 8773678

Selviämishoitoasema antaa kiireellistä päivystyksellistä hoitoa päihtymyksen takia.
Selviämishoitoasema Kilossa on tarkoitettu erilaisten päihteiden käyttäjien lyhytaikaista toipumista varten. Palvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat päihtymystilan yhteydessä esiintyvien fyysisten tai psyykkisten oireiden takia sairaanhoidollista seurantaa, mutta eivät ole sairaalahoidon tarpeessa.

Hoito on aina vapaaehtoista. Hoitoaika ja hoidon tarve arvioidaan jokaisen kohdalla erikseen. Selviämishoitoasema antaa myös neuvoja ja ohjeita päihdehoidon kysymyksissä ympäri vuorokauden sekä kuntalaisille että viranomaisille. Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia.