Lastenneuvola on tarkoitettu kaikille lapsiperheille lapsen täytettyä 2 viikkoa ja siitä aina kouluikään asti.​ Neuvolan työskentelyn painopistealueita ovat terveystarkastuksien ja rokotuksien ohella perheen omien vahvuuksien löytäminen ja tukeminen arjessa.​
Älä käytä sähköpostia asiointiin. Sähköposti ei ole tietoturvallinen asiointikanava, eikä sitä voi siksi käyttää potilasasioiden käsittelyyn. Sähköiseen asiointiin voit käyttää Maisa.fi-palvelua.
  • Terveydenhoitajat: vastaamme puhelimeen vain soittoaikoina, arkisin klo 12-13. Kiireellisissä asioissa, esim. ajan peruutus tai ilmoitukset, voit ottaa yhteyttä Maisa.fi. 
  • Äitiys- ja ehkäisyneuvola sekä lastenneuvola ja perheneuvola sijaitsevat Kauniaisten terveysasemalla, Asematie 19, 02700 Kauniainen.
  • Pyydämme, että korona-aikana neuvolakäynneille tulee mukaan vain yksi huoltaja.
  • Tulethan neuvolaan terveenä. Suosittelemme aikuisille kasvomaskin käyttöä.

Lastenneuvolassa käydään lapsen ensimmäisen ikävuoden aikana terveydenhoitajalla ja neuvolalääkärillä yhteensä n. 10 kertaa ja leikki-iässä vuosittain. Äitiysneuvolan terveydenhoitaja ohjaa vauvaperheen lastenneuvolan terveydenhoitajan vastaanotolle. Jos perheessä on alle kouluikäisiä lapsia on mahdollista ottaa myös itse yhteyttä lastenneuvolaan. Leikki-ikäisten (2-, 3-, 5- ja 6-vuotiaat) määräaikaistarkastusajan voi varata nyt sähköisesti Maisa.fi-palvelusta.