Lastenneuvola on tarkoitettu kaikille lapsiperheille lapsen täytettyä 2 viikkoa ja siitä aina kouluikään asti.​ Neuvolan työskentelyn painopistealueita ovat terveystarkastuksien ja rokotuksien ohella perheen omien vahvuuksien löytäminen ja tukeminen arjessa.​

Ota yhteyttä

Mia Tallberg

Terveydenhoitaja

(puhelinaika ma-pe klo 12-13)
Sijainen: Nelli Saari

Organisaatio
Sosiaali- ja terveystoimi Terveyspalvelut, Neuvola

Anita Stenbäck

Terveydenhoitaja

(puhelinaika ma-pe klo 12-13)

Organisaatio
Sosiaali- ja terveystoimi Terveyspalvelut, Neuvola

Minna Juslin

terveydenhoitaja
Organisaatio
Sosiaali-ja terveystoimi Terveyspalvelut, Neuvola
Älä käytä sähköpostia asiointiin. Sähköposti ei ole tietoturvallinen asiointikanava, eikä sitä voi siksi käyttää potilasasioiden käsittelyyn. Sähköiseen asiointiin voit käyttää Maisa.fi-palvelua.
  • Vastaamme puhelimeen vain soittoaikoina. Kiireellisissä asioissa, esim. ajan peruutus tai ilmoitukset, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla neuvola@kauniainen.fi tai Maisa.fi. Terveydenhoitaja kuittaa tiedon vastaanotetuksi. Sähköpostin kautta ei anneta hoito- tai potilasohjeita.​
  • Äitiys- ja ehkäisyneuvola sekä lastenneuvola ja perheneuvola sijaitsevat Kauniaisten terveysasemalla, Asematie 19, 02700 Kauniainen.
  • Pyydämme, että korona-aikana neuvolakäynneille tulee mukaan vain yksi huoltaja.
  • Tulethan neuvolaan terveenä. Suosittelemme aikuisille kasvomaskin käyttöä.

Lastenneuvolassa käydään lapsen ensimmäisen ikävuoden aikana terveydenhoitajalla ja neuvolalääkärillä yhteensä n. 10 kertaa ja leikki-iässä vuosittain. Äitiysneuvolan terveydenhoitaja ohjaa vauvaperheen lastenneuvolan terveydenhoitajan vastaanotolle. Jos perheessä on alle kouluikäisiä lapsia on mahdollista ottaa myös itse yhteyttä lastenneuvolaan. Leikki-ikäisten (2-, 3-, 5- ja 6-vuotiaat) määräaikaistarkastusajan voi varata nyt sähköisesti Maisa.fi-palvelusta.

Ota yhteyttä

Suvi Klefström

Osastonhoitaja
Organisaatio
Sosiaali- ja Terveystoimi Terveyspalvelut, Lasten ja nuorten th.