Parisuhdekeskus Kataja on valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuemme pareja ja koulutamme vapaaehtoisia ja ammattilaisia. Keskeinen työn painopiste on tukea parisuhdetta, kun perheessä on sairautta.

Hyvä kysymys -verkkopalvelu on Väestöliitto ry:n yhteistyössä kumppanijärjestöjen kanssa tuottama palvelu, joka tuo vertaistuen ja asiantuntija-avun kotisohvalle. Palvelu tarjoaa muun muassa artikkeleja, luentoja, tehtäviä, kursseja, podcasteja, ryhmächatteja, palvelevia puhelimia.

MLL:n Vanhempainnetissä on oma osio Vanhemmuus ja parisuhde, jossa aiheina parisuhteen vaiheet, perheen elämänkaari, parisuhde eri perhetilanteissa ja parisuhteen hoitaminen.

Mielenterveystalo.fi tarjoaa monipuolista apua myös parisuhteen ja seksuaalisuuden asioihin. Mielenterveystalon omahoidot ja oppaat tarjoavat luotettavaa tietoa ja keinoja ongelmien voittamiseksi.

Parisuhteen palikat on työkalu, joka auttaa hahmottamaan parisuhteen osa-alueita. Työkalu on avoin kaikille ja kaiken ikäisille, jotka haluavat kehittää omaa parisuhdettaan. Pareille on tarjolla muun muassa mobiilipeli ja nettiparisuhdekurssi.

Suomen Uusperheiden Liitto ry:n toiminta-ajatuksena on edistää uusperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja kehitystä. Liiton tarjoamista palveluista esimerkiksi vertaisryhmät uusperheiden vanhemmille tähtäävät parisuhteen ja vanhemmuuden tukemiseen ja sitä kautta koko perheen hyvinvoinnin turvaamiseen.