Ota yhteyttä

Sosiaali- ja kriisipäivystys 24/7

Jorvin sairaalan ensiapupäivystyksessä toimii kauniaislaisia palveleva Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys 24/7

Voit soittaa tai mennä käymään paikan päälle. Palvelu on luottamuksellista ja voit ottaa yhteyttä myös nimettömänä. Palvelu on maksutonta. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen sivutoimipiste sijaitsee Lohjan sairaalassa (Sairaalatie 8, 08200 Lohja).​ Puhelinpalvelu: Vitikka 1 C, 02630 Espoo​.

Lähisuhdeväkivalta 

​Turvakodit ja Nollalinja-puhelinpalvelu ovat avoinna ympäri vuorokauden. Nollalinjalta saa keskusteluapua sekä tietoa turvakodeista ja niiden vapaista paikoista. puh. 080 005 005 (24h). Turvakotiin kannattaa soittaa ennen kuin menee paikan päälle. ​

Lastensuojeluilmoitus ja huoli-ilmoitus iäkkäästä henkilöstä

Avuntarpeessa olevan lapsen tilanteesta tulee ilmoittaa lastensuojelun sosiaalityöntekijöille riittävän varhain, jotta lapsi saa nopeasti tarvitsemansa avun.

Tee huoli-ilmoitus, kun sinulla herää huoli sosiaali- tai terveydenhuollon tarpeessa olevasta iäkkäästä henkilöstä, joka on ilmeisen kykenemätön vastaamaan omasta huolenpidostaan, terveydestään tai turvallisuudestaan.

Mielenterveys- ja päihdetyö

 • Selviämishoitoasema (SeHo) Kilon poliisiaseman yhteydessä
  Vitikka 1 E 1, 02630 Espoo, puh 09 8163 2469 / 046 8773678​
  • Selviämishoitoasema antaa kiireellistä päivystyksellistä hoitoa päihtymyksen takia.​
 • Vieroitushoito: Järvenpään Päihdesairaala 
  Kuusitie 36, 04480 Haarajoki, puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)
  asiakaspalvelu@a-klinikka.fi
  www.paihdesairaala.fi
  • Vieroitushoitoon hakeutuminen edellyttää lähetettä. Hoitoon voivat ohjata esimerkiksi kotikunnan sosiaali- ja terveyspalvelut, työterveyshuolto tai yksityislääkäri. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti ja se on vapaaehtoista. Jatkohoidosta saat lisää tietoa psykiatriselta sairaanhoitajalta tai sosiaalityöntekijältä.
  • Hoitoon tulee hakeutua viimeistään klo 13.00 mennessä. Helsingistä pääsee Haarajoelle Z-junalla. Henkilökunta noutaa tarvittaessa asemalta klo 11.05 saapuvalta junalta. Tulopäivänä on lääkärin tapaaminen.

Pyydä apua ja tukea lapsiperheen arkeen

Kaipaatko tukea lapsiperheen arjen keskelle? Haluaisitko jutella jonkun kanssa tai kysyä neuvoa vanhemmuuteen, perhe-elämään tai lapsiisi liittyen? Pyydä apua! Sinun ei tarvitse tietää, mistä palvelusta perheesi hyötyisi, vaan selvittelemme asiaa yhdessä.​