Takaisin ajankohtaisiin
6.10.2021

Kauniaisten kaupungin vanhuspalvelut hakee vastaavaa laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vanhuspalveluiden keskitettyyn laitoshuoltoon kuuluu 8 laitoshuoltajaa asumisyksikössä ja palvelukeskuksessa. Vastaava laitoshuoltaja toimii laitoshuoltajien työnjohtajana ja hänen työnkuvaansa kuuluu Villa Bredan ruoka- ja puhdistuspalveluiden suunnittelu ja organisointi.

Työtehtäviin kuuluu asumisyksikön laitoshuoltajien työvuorosuunnittelu Titania-ohjelmalla. Tehtäviin kuuluu myös laitoshuoltajien työyhteisökokousten vetäminen ja laitoshuoltajien tehtäviin liittyvien tilausten tekeminen. Vastaava laitoshuoltaja hankkii lyhytaikaiset sijaiset ja osallistuu uuden henkilöstön rekrytointiin yhdessä oman esimiehensä kanssa sekä perehdyttää uudet työntekijät. Tarvittaessa vastaava laitoshuoltaja osallistuu ruoka- ja puhdistuspalveluiden toteuttamiseen.

Kelpoisuusehtona on siivoustyönohjaajan tai muu puhdistuspalveluiden esimieskoulutus. Kokemus vastaavista tehtävistä ja ikääntyneiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme myös itseohjautuvuutta, työtä pelkäämätöntä asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Kielitaitovaatimuksena on kotimaisen kielen suullinen taito.

Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2277,83 €/kk ja KVTES:n mukaiset lisät. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työaikamuoto on jaksotyö.

Tehtävässä on 4 kk:n koeaika. Valitun on ennen toimen vastaanottoa esitettävä hyväksyttävä Kauniaisten kaupungin työterveyshuollon antama todistus soveltuvuudesta tehtävään.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelussa.

Kauniainen on savuton työpaikka.

Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Työntekijöiden käytettävissä on lounasetu, liikunta- ja kulttuuriseteli sekä työmatkaetu. Mahdollisuus hankkia työsuhdepyörä. 

Työpaikka sijaitsee osoitteessa Bredantie 16 ja sinne on helppo tulla junalla. Kauniaisten asemalta kävely Villa Bredaan sujuu 15 minuutissa ja matkaa Helsingin keskustasta on n. 15 km.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelukeskuksen esimies Marianne Ekholm
puh. 050 301 7457
etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Ruoka- ja puhdistuspalveluiden palveluesimies
Minna Hepola, puh. 040 5857966
Katja Koukkari, puh. 040 6612738
etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Hakuaika päättyy 22.10.2021 klo 23.59

Haku tapahtuu ensisijaisesti oheisella sähköisellä lomakkeella.

Hakemukset voi toimittaa myös postitse osoitteella Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, PL 52, 02701 Kauniainen.