Takaisin ajankohtaisiin
9.7.2021

Tervetuloa tiimiimme!

Kauniaisten kotihoitoon haetaan työnjakajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti.
 
Haluaisitko työskennellä kotihoidossa, jossa pääsisit suunnittelemaan listoja niin, että ne eivät ole juoksulistoja tai haluatko suunnitella töitä niin, että mahdollistat reilut ruokatauot. Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa Kauniaisiin. Meillä asiakkaat kohdataan ja hoidetaan ilman kiirettä ja työntekijöiden työpanosta arvostetaan. Kotihoidon asiakkaita on noin 100, ja kahdessa tiimissämme työskentelee yhteensä 18 lähihoitajaa ja neljä sairaanhoitajaa. Lisäksi tukenasi on kotihoidon esimies. Kauniainen sijaitsee keskellä Espoota ja on kooltaan vain kuusi neliökilometriä. Kulkuyhteydet Kauniaisiin on hyvät niin julkisilla, autolla kuin mahdollisesti jopa pyörällä. Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Kauniaisten kotihoidolla on käytössä Apotti-potilas- ja asiakastietojärjestelmä ja työnjako tapahtuu Apottia käyttäen. Apotti on vasta otettu Kauniaisissa käyttöön, joten pääsisit yhdessä kotihoidon henkilöstön kanssa kehittämään ja rakentamaan niin työnjakoa Kauniaisissa kuin Apottia järjestelmänä.

Työnjakajalta edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja, taitoa hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä rohkeutta tehdä nopeitakin itsenäisiä päätöksiä. Toivomme aitoa kiinnostusta järjestelmien käyttöön ja halua saada järjestelmästä kaikki mahdollinen irti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä paineensietokykyä, koska tuleva paikkasi voi olla tuulinen. Toivomme saavamme joukkoomme positiivisesti asennoituvan ja kehittämishalukkaan työnjakajan. Työ on päivätyötä arkisin noin klo 7 – 15, mutta työtä on myös mahdollista tehdä lyhennetyllä työajalla esim. 80 %. Kotihoidon toimistomme sijaitsee uusissa Villa Bredan tiloissa.
 
Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto (esim lähihoitaja) tai alan opiskelija. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito.  Kauniainen on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valittavan on esitettävä muodollisen kelpoisuuden osoittava todistus ja se tarkistetaan haastattelussa. 

Jos paikka tuntuu omaltasi, laita hakemus heti tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkka on 2288,80 €/kk.

Hakuaika päättyy 31.7.2021.

Haku tapahtuu oheisella sähköisellä hakemuslomakkeella.

Kysy lisää kotihoidon esimieheltä Jonna Hedströmiltä, puh. 050 500 4137 tai jonna.hedstrom@kauniainen.fi.

Käy kurkkaamassa, miltä meillä täällä Kauniaisten kotihoidossa näyttää: https://www.youtube.com/watch?v=-j1IEb1hq6g&t=10s

Julkaistu 9.7.2021.