Takaisin ajankohtaisiin
9.11.2021

Kauniainen on monella tapaa erityinen pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea.

Kauniaisten kaupunki hakee terveyspalveluihin vakituiseen tehtävään kokenutta toimintaterapeuttia, sijoituspaikkana terveysaseman kuntoutuspalvelut (Asematie 19).

Työ on monipuolista toimintaterapeutin työtä päätehtäväalueena lasten ja nuorten toimintaterapia. Tehtävänkuva koostuu kasvu- ja kehitysiässä olevien lasten neurologisen kehityksen ja kuntoutustarpeen arvioinnista, lyhytkestoisen yksilö- ja ryhmämuotoisen terapian toteuttamisesta sekä lähiympäristön matalan kynnyksen ohjauksesta. Aikuiskuntoutujien osalta toimintaterapeutti koordinoi ostopalveluina hankittavia toimintaterapiapalveluja. Toimintaterapeutilla on monialaisen tiimin tuki ja hän on lastenkuntoutustiimin jäsen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen toimintaterapeutin laillistus. Erityisosaaminen lasten toimintaterapeuttisten arviointimenetelmien hallinnasta katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta moniammatillisesta työskentelystä, itsenäisestä työskentelystä ja kehittämismyönteistä työotetta.

Kielitaitovaatimus: Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Koeaika on 6 kk.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Tarjoamme työmatkaedun sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun (ePassi). Kaupungilla on tarvittaessa työsuhdeasuntoja. Kauniainen on savuton työnantaja.

Lisätietoja vastaava fysioterapeutti Mirjam Vähäsarja, puh. 050 411 5253, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi.

Työ alkaa 15.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus sähköisesti viimeistään 10.12.2021. Hakemukset voi myös toimittaa postitse osoitteella Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, PL 52, 02701 Kauniainen.