Takaisin ajankohtaisiin
24.9.2021

Kauniainen on monella tapaa erityinen pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea.                                      

Haemme psykologia Kauniaisten sosiaali- ja terveystoimeen ajalle 11.10.2021-31.8.2022. Työaika kohdentuu Kauniaisten perheneuvolaan (50%) ja lastenneuvolaan (50%). Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista psykologia, mutta tehtävä on mahdollista myös jakaa kahdelle osa-aikaiselle psykologille. Perheneuvola ja lastenneuvola sijaitsevat molemmat Kauniaisten terveysasemalla ja malli tiiviille yhteistyölle on toimiva.

Perheneuvolan psykologin tehtäviin kuuluvat tukikeskustelut ja tutkimukset alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, vanhemmuuden tukeminen ja verkostoyhteistyö.

Lastenneuvolan psykologin tehtäviin kuuluvat tutkimukset alle esikouluikäisille lapsille, vanhemmuuden tukeminen, varhaisen vuorovaikutuksen tukeminen ja verkostoyhteistyö.

Mahdollisuus yksilötyönohjaukseen järjestetään. Lastenpsykiatrin konsultaatiomahdollisuus on järjestetty.

Kielitaitovaatimus: molempien kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu psykologi.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Tarjoamme:

  • Työmatkaedun sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun (ePassi)
  • Kauniainen edistää työpaikoilla tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ja olemme myös savuton työnantaja

Tiedustelut: perheneuvoja Lillemor Gustafsson, lillemor.gustafsson@kauniainen.fi, puh. 050 411 6451.

Haku päättyy 8.10.2021

Täytä hakemus sähköisesti viimeistään 8.10.2021. Hakemukset voi myös toimittaa postitse osoitteella Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, PL 52, 02701 Kauniainen.

Sähköisen lomakkeen www-osoite:
https://response.questback.com/kauniaistenkaupunki/l86atmnknc