Takaisin ajankohtaisiin
9.9.2021

Halutko olla mukana toteuttamassa laadukasta varhaiskasvatusta lämminhenkisessä työyhteisössä? Haluatko luoda turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön monipuolisen toiminnan kautta? Onko lasten hyvinvointi, liikuttaminen ja leikittäminen tärkeä osa työtäsi? Jos vastasit kyllä, on tämä juuri sinun paikkasi. Kauniainen on oppimismyönteinen, fiksun toiminnan ja yhteistyön kaupunki, jossa kuntalainen on keskiössä. Kauniaisten varhaiskasvatuksen perusta on lapsen oikeus hyvään lapsuuteen. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä ammattitaitoisen henkilöstön ohjauksessa. Kauniainen sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja bussit tulevat aivan lähelle Pikku Akatemian päiväkotia. Tule kanssamme rakentamaan laadukasta varhaiskasvatusta elämänmyönteiseen Kauniaisiin!

Päiväkodissamme on viisi ryhmää ja haemme osaavaan työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Päiväkodin painotuksia ovat leikki, luonto, liikunta, pienryhmätoiminta ja osallisuus.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan päiväkotiin:
www.kauniainen.fi/pikku-akatemia

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisen toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta sekä arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Toiminnan lähtökohtana ovat lasten tarpeet ja mielenkiinnon kohteet. Haluat vaikuttaa työhösi aktiivisesti ja tuoda uusia ideoita. Annat tilaa myös muiden ehdotuksille ja viet asioita eteenpäin.

Tarjoamme sinulle:
– monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa omaa
ammatillisista osaamistasi parhaalla mahdollisella tavalla.
– aktiivisen, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
– mahtavan työyhteisön tuen
– koulutusmahdollisuuksia
– hyvät resurssit tehdä työtä laadukkaasti.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen tuottaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja herkkyyttä tarttua asioihin.
Etsimme ensisijaisesti esiopetuspätevää varhaiskasvatuksen opettajaa/sosionomia. Työpaikka täytetään 4.10.2021 alkaen vakituisena tehtävänä.

Varhaiskasvatuksen opettajan/sosionomin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Pätevien tai sopivien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää myös määräaikaisena.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES/OVTES:n mukaan, varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2770€/kk.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Yhteystiedot
Paula Somila, 0503415313, 
paula.somila@kauniainen.fi

Työkokemus
yli 5 vuotta

Työ alkaa
04.10.2021, tai sopimuksen mukaan

Työaika
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kuukautta

Hakuaika päättyy 26.9.2021 klo 23:59.

Haku tapahtuu ensisijaisesti oheisella sähköisellä hakulomakkeella.

Hakulomakkeen WWW-osoite:
response.questback.com/kauniaistenkaupunki/rh1ajxov3t

Hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteella:
Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen.