Takaisin ajankohtaisiin
22.6.2021

Lastenhoitaja, lähihoitaja (363038), Kauniaisten kaupunki, Pikku Akatemia, päiväkoti, Kauniainen

Halutko olla mukana toteuttamassa laadukasta varhaiskasvatusta lämminhenkisessä työyhteisössä? Haluatko luoda turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön monipuolisen toiminnan kautta? Onko lasten hyvinvointi, liikuttaminen ja leikittäminen tärkeä osa työtäsi? Jos vastasit kyllä, on tämä juuri sinun paikkasi. Kauniainen on oppimismyönteinen, fiksun toiminnan ja yhteistyön kaupunki, jossa kuntalainen on keskiössä. Kauniaisten varhaiskasvatuksen perusta on lapsen oikeus hyvään lapsuuteen. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä ammattitaitoisen henkilöstön ohjauksessa. Kauniainen sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja bussit tulevat aivan lähelle Pikku Akatemian päiväkotia. Tule kanssamme rakentamaan laadukasta varhaiskasvatusta elämänmyönteiseen Kauniaisiin!

Päiväkodissamme on viisi ryhmää ja haemme osaavaan työyhteisömme lastenhoitajaa/lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.8.21-31.7.2022. Päiväkodin painotuksia ovat leikki, luonto, liikunta, pienryhmätoiminta ja osallisuus.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan päiväkotiin:
https://www.kauniainen.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatusyksikot/kunnallinen-varhaiskasvatus/pikku-akatemia/

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana osallistut ryhmäsi pedagogisen toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen sekä arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Toiminnan lähtökohtana ovat lasten tarpeet ja mielenkiinnon kohteet. Haluat vaikuttaa työhösi aktiivisesti ja tuoda uusia ideoita. Annat tilaa myös muiden ehdotuksille ja viet asioita eteenpäin.

Tarjoamme sinulle:
– monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa omaa
ammatillisista osaamistasi parhaalla mahdollisella tavalla.
– aktiivisen, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
– mahtavan työyhteisön tuen
– koulutusmahdollisuuksia
– hyvät resurssit tehdä työtä laadukkaasti.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen tuottaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja herkkyyttä tarttua asioihin.

Etsimme ensisijaisesti pätevää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa/lähihoitajaa. Tämä työpaikka täytetään 2.8.2021 alkaen määräaikaisena tehtävänä ajalle 2.8.21-31.7.2022.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2252€/kk.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 31.7.2021 klo 23:59.

Haku tapahtuu ensisijaisesti oheisella sähköisellä hakemuslomakkeella.

Hakulomakkeen WWW-osoite:
www.response.questback.com/kauniaistenkaupunki/zf8dnghwem

Yhteystiedot
Esiopetus- ja varhaiskasvatusyksikön johtaja Paula Somila, 050-3415313, paula.somila@kauniainen.fi

Julkaistu 22.6