Takaisin ajankohtaisiin
13.1.2022

Oletko koskaan miettinyt työskentelyä senioreiden parissa? Tai oletko jo pitkän työkokemuksen omaava vanhustyön ammattilainen? Oletko opintojen loppuvaiheessa ja siirtymässä työelämään?

Meillä on tarjolla Villa Bredan asumisyksikössä eri pituisia lähihoitajan sijaisuuksia, oman elämäntilanteesi mukaan. Meillä on joustavat työajat ja mahdollista on tehdä myös osittaista työaikaa. Asumisyksikössä on käytössä tiimityönmalli, joten hoidamme asukkaita tiimeittäin ja tavoitteenamme on asukkaiden hyvä ja merkityksellinen elämä viikon jokaisena päivänä. Perehdytämme sinut uuteen työhön.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on selkeä päämäärä ja olet positiivinen, yhteistyötaitoinen, sinulla on lähihoitajan tutkinto tai opiskelet alaa, olet halukas työskentelemään senioreiden kanssa ja innokas oppimaan uutta.

Kauniainen on pieni kaupunki, jossa kaikki on lähellä. Villa Breda sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varressa.

Tehtävä täytetään 17.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työskentely-ympäristön, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa ikääntyville.

Lähihoitajat työskentelevät 3-vuorotyössä. Tehtävässä noudatetaan KVTES:n mukaisia työehtoja. Työaikamuoto on jaksotyö.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutusta (laki 272/2005) sekä valmistuneilta lähihoitajilta Valviran ammattihenkilörekisteriin kuulumista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä toimiminen edellyttää lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) voimassaoloa tai hyväksyttyä suorittamista koeaikana.

Tehtävässä on koeaika, joka määräytyy työsuhteen pituuden mukaan (enintään puolet työsuhteen pituudesta), mutta kuitenkin enintään 4 kk. Tehtäväkohtainen palkka on 2280,80 e/kk.

Kauniaisten kaupungin työntekijöiden käytettävissä on lounasetu, liikunta- ja kulttuuriseteli sekä työmatkaetu. On myös mahdollisuus hankkia työsuhdepyörä.
Kauniainen on savuton työpaikka.

Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa
asumisyksikön esimies Lea Pyykkönen, puh. 050 466 0528
vastaava sairaanhoitaja Niina Laine puh. 040 6512715, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Haku tapahtuu oheisella sähköisellä hakemuslomakkeella.

Hakuaika päättyy 30.1.2022.