Takaisin ajankohtaisiin
23.12.2021

Tervetuloa tiimiimme!

Kollegamme pääsi opiskelemaan, jonka johdosta kotihoitoomme Kauniaisissa haetaan lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen vakanssinumero 357013 1.2.2022 alkaen.
 
Haluaisitko työskennellä kotihoidossa, jossa suunnitellaan asiakaslistat niin, että ne eivät ole juoksulistoja tai haluatko, että sinulle mahdollistetaan reilut ruokatauot? Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa Kauniaisiin. Meillä asiakkaat kohdataan ja hoidetaan ilman kiirettä ja työntekijöiden työpanosta arvostetaan. Kotihoidon asiakkaita on noin 100, ja kahdessa tiimissämme työskentelee yhteensä 18 lähihoitajaa ja neljä sairaanhoitajaa. Lisäksi tukenasi on kotihoidon esimies. Kauniainen sijaitsee keskellä Espoota ja on kooltaan vain kuusi neliökilometriä. Kulkuyhteydet Kauniaisiin on hyvät niin julkisilla, autolla kuin mahdollisesti jopa pyörällä. Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Hoitajien mukaan parasta kotihoidon työssä ovat ihanat asiakkaat! Vaikka asiakkaissamme on paljon kaksikielisiä henkilöitä, pärjää suomenkielellä hyvin. Ruotsin kielen taito on toki plussaa. Myös työn monipuolisuus tekee työstä mielekästä.

Kauniaisten kotihoidolla on käytössä Apotti-potilas- ja asiakastietojärjestelmä. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi Apotti-kokemusta, saat käyttöön koulutuksen ja arjessa sinulla on järjestelmän tukena niin Apotti-tukihenkilöt kuin esimieskin.

Lähihoitajan tehtäviin kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työskentelytapa on asiakkaan toimintakykyä tukevaa ja kuntoutumista edistävää sekä toteutamme omahoitajuutta. Työ kotihoidossa on vastuullista sekä itsenäistä ja siihen kuuluu myös lääkehoidon toteutusta. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen myös viikonloppuja. Kotihoidon toimistomme sijaitsee uusissa Villa Bredan tiloissa.
 
Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai vastaava aikaisempi tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Ajokortti on suotava, mutta ei pakollinen. Eduksi luetaan kokemus omahoitajana toimimisesta, vanhustyöstä ja/tai kotihoidosta sekä suuntautuminen sairaanhoitoon ja huolenpitoon, vanhustyöhön tai kuntoutumiseen. Tehtävään perehdytetään ja tukenasi toimii esimiehesi lisäksi koko kotihoidon tiimi. Vaikka sinulle ei olisi vielä kertynyt työkokemusta lähihoitajan työstä, älä epäile lähettää hakemustasi meille. Pääasia, että asenteesi on kohdallaan ja olet innostunut tehtävästä ja kehittämään itseäsi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Kauniainen on savuton työpaikka. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä Kauniaisten kaupungin työterveyshuollon antama lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.  

Tehtävässä noudatetaan KVTES:n mukaisia työehtoja. Tehtäväkohtainen palkka on 2288,80 € /kk. Valittavan on esitettävä muodollisen kelpoisuuden osoittava todistus ja se tarkistetaan haastattelussa.  Työaika on 114 h 45 min /3 vko. Työaikamuoto on jaksotyö.

Haku päättyy 23.1.2022 ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Haku tapahtuu oheisella sähköisellä hakemuslomakkeella. Kysy lisää kotihoidon esimieheltä Jonna Hedström, puh. 050 500 4137 tai jonna.hedstrom@kauniainen.fi

Käy tutustumassa Kauniaisten kotihoidon videoon osoitteessa:
https://www.youtube.com/watch?v=-j1IEb1hq6g&t=10s

Kauniaisten kaupungin työntekijöiden käytettävissä on lounasetu, liikunta- ja kulttuuriseteli sekä työmatkaetu. On myös mahdollisuus hankkia työsuhdepyörä.