Takaisin ajankohtaisiin
5.10.2021 | Kommunteknik

Kauniaisten kaupungin katujen kunnossapitoyksikössä on haettavana vakituinen kunnossapitotyöntekijän tehtävä.

Työtehtävä koostuu erilaisista ympärivuosista katujen, liikennemerkkien ja yleisten alueiden kunnossapitoon liittyvistä käsi- ja konetöistä mm. taajamatraktoreilla, pyöräkuormaajalla, traktoreilla, kuorma-autolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on C-luokan ajokortti. Eduksi katsotaan koneiden ja laitteiden korjaus- sekä huoltotyö osaaminen.

Työssä edellytetään aikaisempaa vähintään kolmen vuoden kokemusta alalta yleisten alueiden kunnossapitotehtävistä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävien hoito edellytetään lisäksi erikseen sovittaessa osallistumista varallaoloon sekä valmiutta ylitöihin. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus (TTES) mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä hyväksyttävä Lääkärikeskus Aavan työterveyden todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä ja palkkauksesta antavat:

Kunnossapitomestari Veli Keski-Kohtamäki, 050 548 0391, veli.keski-kohtamaki@kauniainen.fi

Kuntatekniikan päällikkö, Jarkko Riipinen, 050 3828 756, jarkko.riipinen@kauniainen.fi

Kauniainen on savuton työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Työpaikan hakuaika päättyy 22.10.2021. Haastattelut voidaan aloitetaan jo hakuaikana

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakemukset voi toimittaa myös postitse osoitteella: Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo PL 52, 02701 Kauniainen.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakulomakeen www.osoite:
response.questback.com/kauniaistenkaupunki/mfsik65lzz