Takaisin ajankohtaisiin
23.11.2021 | Kuntatekniikka

Kauniaisten kaupungin katujen kunnossapitoyksikössä on haettavana vakituinen kunnossapitotyöntekijän tehtävä. Kyseessä on uudelleen haku. Toimeen aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Työtehtävä koostuu erilaisista ympärivuotisista katujen, liikennemerkkien ja yleisten alueiden kunnossapitoon liittyvistä käsi- ja konetöistä mm. taajamatraktoreilla, pyöräkuormaajalla, traktoreilla, kuorma-autolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on C-luokan ajokortti. Eduksi katsotaan koneiden ja laitteiden korjaus- sekä huoltotyö osaaminen.

Työssä edellytetään aikaisempaa vähintään kolmen vuoden kokemusta alalta yleisten alueiden kunnossapitotehtävistä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävien hoito edellytetään lisäksi erikseen sovittaessa osallistumista varallaoloon sekä valmiutta ylitöihin. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus (TTES) mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä hyväksyttävä Lääkärikeskus Aavan työterveyden todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä ja palkkauksesta antavat:

Kunnossapitomestari Veli Keski-Kohtamäki
050 548 0391, veli.keski-kohtamaki@kauniainen.fi

Kuntatekniikan päällikkö Jarkko Riipinen
050 3828 756, jarkko.riipinen@kauniainen.fi

Kauniainen on savuton työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakemukset voi toimittaa myös postitse osoitteella Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo PL 52, 02701 Kauniainen.

Työpaikan hakuaika päättyy 6.12.2021. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää myös videohaastattelua.

Hakulomakkeen www-osoite:  https://response.questback.com/kauniaistenkaupunki/xph8hokkqi