Takaisin ajankohtaisiin
22.12.2021 | Kirjasto

Oletko kiinnostunut ihmisläheisestä työstä ja koet olevasi parhaimmillasi palvellessasi asiakkaita? Kokeiletko innostuneesti erilaisia teknisiä innovaatioita ja digitaalisia palveluja ja rohkaiset ja opastat myös muita tekemään samoin?

Tervetuloa työskentelemään elämäniloiseen ja aktiiviseen Kauniaisten kaupunkiin, jossa kuntalainen on keskiössä. Kauniaisten kaupunginkirjasto on elinvoimainen ja monipuolisesti palveleva kirjasto, joka toimii yhteistyössä muiden Helmet-kirjastojen (Helsinki, Espoo, Vantaa) kanssa.

Etsimme kirjastovirkalijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu senioreiden ja erityisryhmien palvelut sekä erilaiset asiakaspalvelumuodot kuten palvelu kirjaston palvelutiskillä ja verkossa, digituki, opastukset ja pajatoiminta. Perehdytät henkilökuntaa ja opastat asiakkaita erilaisten laitteiden ja digitaalisten palvelujen käytössä sekä vastaat osaltasi järjestelmien ja laitteiden toiminnasta. Olet myös kiinnostunut tutkimaan miten uutta teknologiaa voi hyödyntää kirjastopalveluissa. Lisäksi käsittelet saapunutta aineistoa ja osallistut kirjaston arkirutiineihin.

Toimi on kokopäiväinen ja työaika 36,15 tuntia viikossa. Tehtäväkohtainen palkka on 2175,39 € / kk.

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Arvostamme innostunutta ja iloista asennetta, aktiivista työotetta ja itseohjautuvuutta. Henkilöltä odotetaan innostusta uusien toimintamallien sekä palvelumuotojen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on toisen asteen tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista teknistä osaamista. Eduksi katsotaan kokemus kyseisistä tehtävistä sekä erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelystä.

Tehtävässä noudatetaan KVTES:n mukaista koeaikaa.

Kauniainen on savuton työnantaja/kunta.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Lisätietoja antaa kirjastonjohtaja Piritta Numminen, piritta.numminen@kauniainen.fi

Hakuaika päättyy 16.1.2022 klo 23.59
Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.kauniainen.fi/rekry. Hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteella: Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, PL 51, 02701 Kauniainen.

Työpaikan osoite: Thurmaninaukio 6, 02700 KAUNIAINEN
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2175,39 €/kk
Työ alkaa 1.3.2022, tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokopäivätyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen toimi