Takaisin ajankohtaisiin
12.1.2022

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea.

Kauniaisten kaupunki hakee sosiaali- ja terveystoimeen vakituiseen virkaan kahta terveyskeskuslääkäriä, sijoituspaikkana terveysasema (Asematie 19). Toinen vakansseista on uusi ja se perustettiin koronapandemian työtehtävien ja terveyskeskusvaihtajien lisääntyessä.  Päivystysvelvollisuutta ei ole, HUS yhteispäivystykseen osallistuminen mahdollistetaan hakijan niin toivoessa. YEK- ja YLE-erikoistumiskoulutus on järjestetty.

Työskentely tapahtuu pääasiassa avosairaanhoidon vastaanotoilla, joissa vastaat sekä akuutisti että pitkäaikaissairaiden potilaiden lääketieteellisestä hoidosta. Potilaat hoidetaan etä-, läsnä- ja sähköisiä asiointiväyliä hyödyntäen, potilaan tarpeista lähtien. Konsultoitavissa ovat kollegojen ohella tiimin ammattilaiset ml. fysioterapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Yhteistyö kaupungin muiden toimijoiden ja yksityisten palvelutuottajien kanssa on tiivistä ja monipuolista. Pääset halutessasi mukaan kehittämistyöhön. Työnkuvaa on mahdollista kohdentaa osittain esim. ennaltaehkäisevän terveydenhuollon tai vanhuspalveluiden tehtäviin.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työn ja mukavan työyhteisön ammattitaitoisessa 20 hengen tiimissä. Tehtävistä kahdeksan on lääkärin virkoja ja nyt haettavana oleva, uusi virka. Erikoisaloina ovat yleislääketiede, geriatria ja pediatria. Kaksi lääkäreistä toimii yleislääketieteen kouluttajalääkäreinä.

Saat lisäksi työmatkaedun sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun (ePassi).

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Arvostamme kokemusta terveyskeskuslääkärin työstä.

Kielitaitovaatimus: Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Työaika ja palkkaus KVTES lääkärisopimuksen pohjalta, laillistettu lääkäri alkaen 5521 € / kk + toimenpidelisät. Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja antavat johtava ylilääkäri Pia Höglund tai sosiaali- ja terveysjohtaja Ulla Tikkanen,
s-posti etunimi.sukunimi@kauniainen.fi.

Työ alkaa 17.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Haku tapahtuu oheisella sähköisellä hakemuslomakkeella.

Kauniainen edistää työpaikoilla tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ja olemme myös savuton työnantaja.