Yhteystiedot Valikko

Lupa-asiat verkossa

Kauniaisten kaupunki on ottanut käyttöön valtakunnallisen Lupapiste-palvelun, ja rakennus- ja toimenpideluvat voi nyt hakea sähköisesti palvelun kautta. Lupapiste on aina auki, ja voit edistää ja täydentää lupahakemusta itsellesi sopivana ajankohtana. Voit myös lähettää kysymyksiä ja kommentteja hankkeen muille osapuolille sekä tarkistaa lupahakemuksen vaiheen ja etenemisen.

Palveluun tulee rekisteröityä pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Neuvontapalvelu

Lupapisteen kautta voit hyödyntää myös neuvontapalvelua kaikkiin rakentamisen lupiin liittyvissä kysymyksissä jo ennen rakennushankkeen aloittamista. Palvelu neuvoo ja opastaa luvanhakijaa muun muassa siitä, onko suunniteltu hanke luvanvarainen ja millaisia lupia se tarvitsee. Neuvontapalvelu on avoinna kaikille rakentamista suunnitteleville kuntalaisille ja se on maksuton.

Palveluun tulee rekisteröityä pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Lupapiste ohjaa täyttämään tarvittavat tiedot

Hakiessasi lupaa sähköisesti Lupapiste ohjaa täyttämään tarvittavat tiedot ja liittämään hakemukseen vaadittavat asiakirjat. Kun hakemusasiakirjat ovat kunnossa, voit lähettää hakemuksen rakennusvalvontaan. Huolellisesti täytetyllä lupahakemuksella nopeutat luvan käsittelyä ja päätöksentekoa.

Rakennusvalvonnan ennakkoneuvottelu ohjaa luvan hakemista

Rakennusvalvonnan ennakkoneuvottelu järjestetään myös silloin, kun lupaa haetaan sähköisesti. Pyynnön ennakkoneuvotteluun voi tehdä Lupapisteessä kohdasta neuvontapyyntö, tai ottamalla yhteyttä suoraan rakennustarkastajaan.


Ohjeet luvan hakemiseen sähköisesti