Yhteystiedot Valikko

Kuntatekniikan ajankohtaista

28.11.2018 14.30

Kuntatekniikka: Vanhan Turuntien kadunrakennusurakka

Vanhan Turuntien yhteisurakka Kauniaisten ja Espoon kaupungin välillä käynnistyy vuoden 2018 lopulla. Urakka-aika on 1.12.2018-31.12.2019. Urakassa Vanha Turuntie peruskorjataan välillä Bembölentie - Turuntie ja kadulle rakennetaan uusi jalkakäytävä sekä pyörätie.

Yhtenä päätavoitteena katu-urakassa on jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuuden parantaminen. Hanke on myös vahva panostus pyöräilyolosuhteiden parantamiseen Kauniaisissa, osana kaupungin pyöräilyn edistämisohjelmaa.
Suunnitelmat:

Osasuunnitelma
Osa Vanhan Turuntien katusuunnitelmista.
Työmaaliikenne:
Työmaaliikennettä tulee olemaan koko Vanhan Turuntien kadun pituudelta, välillä Bembölentie - Turuntie. Työmaaliikennettä on pyritty ennalta minimoimaan sijoittamalla työmaan tukikohta Kauniaisten palloiluhallin pysäköintialueelle. Tukikohta erotetaan selkeästi muusta pysäköintialueesta, mutta käytettävissä olevien pysäköintipaikkojen määrä vähenee. Toivomme halleilla asioivilta ymmärrystä ja muiden liikennevälineiden tai yhteiskyytien käyttämistä, mikäli suinkaan mahdollista.

Tukikohta_VRJ
Työmaan tukikohta (klikkaa kuva isommaksi).
Yhteystiedot:
Urakoitsijana hankkeessa toimii VRJ Etelä-Suomi Oy. Kauniaisten kaupungin ja kuntatekniikan yhteyshenkilö on Tapani Aarni / etunimi.sukunimi@kauniainen.fi
Palaa otsikoihin