Valikko

rss Social- och hälsovården informerar

29.09.2017 15:39

Pilottest med tidsbokning på webben till Grankulla hälsostation i oktober

Grankulla hälsostation tar i oktober i bruk ett webbaserat tidsbokningssystem, via vilket du kan snabbt och enkelt boka tid på hälsostationen eller meddela att du vill bli uppringd. Systemet tas i bruk måndagen den 2 oktober 2017.

Kontakter via webben gör det lättare för våra kunder att sköta icke-akuta ärenden. Du kan kontakta hälsostationen när det bäst passar för dig. Det går dock fortfarande att kontakta oss per telefon eller komma till hälsostationen i bokningsärenden. Återuppringningstjänsten fungerar alltjämt som förut.

Tidsbokningen på webben tas i bruk för telefontiderna, skötarnas mottagningar för olika kroniska sjukdomar (hjärtsjukdomar, diabetes, COPD, astma), samt för rådgivningarna och turistvaccinationerna. Dessutom kan du boka tid på webben för t.ex. borttagning av stygn eller läkemedelsinjektioner. Under den första fasen av pilottestet är det inte möjligt att boka tid på webben till läkarmottagningarna.  

Mer information om tidsbokning på webben och de tjänster som kan nås den vägen finns på hälsostationens webbsida för tidsbokning.

Tjänsten kommer att utvidgas och vidareutvecklas utgående från den respons vi får från klienterna och i samband med att ett nytt system för tidsbokning införs under år 2018. Vi kommer till exempel att vidareutveckla de svenska tidsbokningssidorna, som läggs ut i en mer omfattande version nästa år.

Kontaktperson:

Pia Höglund, ledande överläkare,

tfn 050 379 4491, pia.hoglund@grankulla.fi

 


Tillbaka till rubrikerna