Thurmaninpuiston sillanalunen Foto: Salla Ikonen

Nuorisopalvelut

DSC 0007Kauniaisissa tarjotaan virikkeellisiä harrastus- ja toimintamahdollisuuksia. Nuorisotyössä painotetaan kasvatuksellisuutta ja tuetaan nuorten kasvua. Kauniaisissa on huomioitu myös nuorten vuokra-asuntojen tarve ja nuorisohuolto.
 

Nuorisotalo on avoinna miltei koko vuoden - joulutauko pidetään ja kesällä ennen koulujen alkua on talon huoltotauko. Nuorisotalo on tarkoitettu kouluikäisille granilaisille. Voit tavata vanhoja ja uusia tuttuja, kuunnella musiikkia, katsoa TV:tä tai vaikka vain istua ja jutella. Voit valita haluatko pelata biljardia, snookeria, erilaisia video- ja tietokonepelejä tai lautapelejä. Isossa salissa voit pelata myös pöytätennistä, sählyä tai jalkapalloa. Bändihuoneessa on käytössä hienot soittotilat. Tyttöjenhuone on tarkoitettu kaikille tytöille. Siellä voit jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Läksyjenlukua vartenkin löytyy aina joku oma rauhallinen huone. Jos tarvitset apua esim. jossakin tietyssä aineessa, Nuorisotalon henkilökunta auttaa sinua mielellään. Läksyjenlukutauolla voit avata tietokoneen ja surffata netissä tai lukea sähköpostejasi. Talossa on myös nuorisotoimisto, joka hoitaa mm. talon tilavaraukset.

 

Alla olevista linkeistä löytyy tietoa nuorille suunnatuista palveluista.

 

Koulut

Kauniaisten koulutoimi  >
Kuvataidekoulu >
Musikkiopisto >
Muut koulut >

 

Sosiaali- ja terveystoimen palvelut

Asunnot >
Nuorisoasema, päihdeongelmat ym. >
Rikos- ja riita-asioiden sovittelu >
Opintotuki ja sotilasavustus

Perheneuvola >

Nuorisoyhdistykset >Nuorisotakuu


Vuoden 2013 alusta tuli voimaan nuorisotakuu. Nuorisotakuu tarkoittaa, että kaikilla nuorilla on mahdollisuus saada perusasteen jälkeinen koulutus ja työpaikka.


Lue lisää >


Yhteystiedot

Läntinen Koulupolku 1

Nuorisotoimisto:

toimistosihteeri
Elina Pynnönen
puh. (09) 5056 276, 050 375 2267
elina.pynnonen [at] kauniainen.fi

Kts myös:
Yhteystiedot

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä