Valikko

Avoin perhetoiminta

 

Avoin perhetoiminta on tarkoitettu lapsiperheiden kohtaamispaikaksi, jossa vanhemmilla on mahdollisuus viettää aikaa oman lapsensa kanssa muiden samassa tilanteessa olevien aikuisten seurasssa.

Lapset ja aikuiset voivat tavata toisiaan vapaan yhdessäolon tai ohjatun toiminnan merkeissä. Vanhemmat voivat vaikuttaa toiminnan sisältöön ja osallistua suunnitteluun ohjaajan kanssa. Lapset osallistuvat toimintaan vanhempansa, isovanhempansa, hoitajansa tai muun aikuisen seurassa.

Toiminta on asiakkaille ilmaista, eikä se vaikuta kotihoidontuen suuruuteen. Siihen voivat osallistua kaikki ilman ennakkoilmoittautumista. Lapset ovat vakuutettuja, mutta aina mukana tulleen aikuisen vastuulla.

Asiakkailla on mahdollisuus  keskustella luottamuksellisesti lapsen hoitoon, kehitykseen, kasvatukseen tai perhetilanteeseen liittyvistä asioista.

Avoin Perhetoiminta sijaitsee Puistokujan päiväkodissa, osoitteessa Thurmanin puistotie 1.

Parkkipaikat ovat Thurmanin puistotien ja Junghansin kujan risteyksessä.

Käy tykkäämässä facebook sivustostamme jossa päivitämme Avoimen tapahtumatiedot! / Kauniaisten avoin perhetoiminta

TOIMINTA:
Tiistai: 9 - 14:00 Avointa toimintaa (klo 10 suomenkielinen laulu- ja leikkihetki)

Torstai: 9 - 12:00 Avointa toimintaa alle 3-vuotiaille. Lauluhetki klo 10
13- 15 Vauvaryhmä (0-6kk)
 Perjantai: 9 - 14:00 Avoin toimintaa (klo 10 ruotsinkielinen laulu- ja leikkihetki)  

 AVOIMESSA TAPAHTUU:

HUOM! Perjantaina 28.4. avoin perhetoiminta on suljettu sairastapauksen vuoksi. Pahoittelemme!


Caroline Olkinuora sijaistaa avoimessa tiistaisin ja torstaisin loppukevään ajan. Nina on paikalla torstaisin sekä 23.5. Avoin perhetoiminta sulkee ovensa kesäksi 23.5.2017 jolloin grilli on kuumana pihalla sään salliessa. Omat eväät mukaan!

 

Viimeinen avoin perhetoiminta –perjantai on 5.5.2017. Halutessaan vanhemmat voivat sopia tilan vuokrauksesta (maksutta) perhekahvilatoiminnan järjestämiseksi itsenäisesti 12.5 ja 19.5. Jos olet kiinnostunut, voit olla yhteydessä varhaiskasvatuspäällikkö Annika Hiitolaan. Myös muita aikoja perhekahvilan järjestämiseksi voi kysellä!

 

Granipäivää vietetään 18.5, seuraattehan erillistä ilmoittelua! Jos ohjelma vaikuttaa avoimen toimintaan ko päivänä, ilmoitamme siitä erikseen.