Keskusta Otto Majan talomaalaus Foto: CH

Villa Bredan palveluprojekti käynnistyy – asukkaat mukaan ideoimaan helmikuussa!

Kauniainen hakee uutta palvelukonseptia ikäihmisten tuleville palveluille. Designvuodelle on käynnistetty projekti  365 Wellbeing/Villa Breda Service yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa. 

Tavoitteena on luoda uudenlainen palvelukonsepti ikäihmisten palvelukeskus Villa Bredalle niin, että keskuksessa yhdistyvät hyvinvointipalvelut ja kulttuuripalvelut. Tavoitteena on myös avata palvelukeskus kaikille kuntalaisille ja siten luoda siitä tila, jossa eri ikäryhmät kohtaavat luontevasti arjen keskellä.


Asukkaat kutsuttiin mukaan kehittämään palveluja

Perjantaina 3.2 klo 13-16 pidettiin kaupungintalossa avoin tilaisuus jossa  suunnittelijat, päättäjät  ja kuntalaiset keskustelevat ja ideoivat uusia ratkaisuja yhdessä. 


Tämä oli Kauniaisten kaupungin osuus Designpääkaupunkiviikonloppuna 3-5.2, jota vietetään kaikissa kumppanuuskaupungeissa eri muodoissa. Kyseessä on avoimien ovien periaatteella toimiva tapahtuma, jonka järjestämiseen ovat voineet osallistua kaikki paremmasta elinympäristöstä kiinnostuneet.Lue asukastilaisuudesta 3.2, keskusteluista ja ideoista täältä>


Wellbeing-hanke


Wellbeing on yksi Aalto-yliopiston designpääkaupunkivuoden kärkihankkeista.  Yhteinen hanke muotoilee hyvinvointia 12 projektissa, jotka ovat mukana olevien kaupunkien palveluja tai prosesseja.
Kerro mielipiteesi Kauniaisista Wellbeing projektia varten!

Kauniaisten 365 Wellbeing Villa Breda Service-project kerää asukkaiden mielipiteitä eri puolilla kaupunkia ja verkossa. Palautteen keräävät oppilaat Aalto-yliopiston Taiteiden ja Suunnittelun korkeakoulusta.

Asia liittyy kaupungin ja yliopiston yhteisprojektiin jolla Kauniainen hakee uutta palvelukonseptia ikäihmisten tuleville palveluille.

Palautteen jättäminen

Paperitse voi vastata kaupungintalossa, Villa Bredan Neuvonnassa, Uimahallin kassalla, Terveyskeskuksen vastaanottossa ja Nuorisotalolla, jättämällä viesti tätä varten merkittyihin laatikoihin.

Verkossa voi jättää palautteen Facebookissa, Twitterissä tai e-postitse:

Poster Wdc uusi

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä